Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 430E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430E
Cod produs
CIULX4P3-MS
Out Of stock
Descriere
Impreuna cu fiecare produs de calitate superioara, te apropii mai mult de succes! Inlocuieste vechiul produs cu bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 430E si garantam o performanta superioara a utilajului tau. Te intrebi de ce? Intrucat ne preocupam de calitate, dar si de economia ta. Prin urmare, prin cumpararea acestei piese, vei beneficia de o perioada lunga de timp in care vei putea sa te bucuri de o functionare optima a buldoexcavatorului tau, contribuind, in acelasi timp, la o productie mai mare. Nu uita de durabilitatea materialului, care asigura functionarea in diverse conditii de lucru.

Va prezentam ACN Piese Utilaje, o companie dedicata furnizarii de utilaje agricole si de constructie. Cu o pasiune pentru excelenta si o experienta bogata, suntem lideri in acest domeniu. Iti stam la dispozitie pentru a te ajuta sa intelegi cum functioneaza fiecare piesa si care este componenta de care ai nevoie la utilajul tau. Oferim o gama foarte diversificata de produse, selectate fiecare in parte pentru a asigura performanta si durabilitate in orice conditii, solutii personalizate si o echipa dedicata de experti. Indiferent de complexitatea cerintelor tale, noi suntem partenerul de incredere de care ai nevoie.

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 430E - conexiuni solide pentru viitorul tau!
Piesa contribuie la mentinerea si asigurarea functionarii optime a utilajului tau. De asemenea, se monteaza la tija cilindru a cupei din spate a buldoexcavatorului.

Contacteaza-ne gratuit pentru a-ti atinge obiectivele!
Asadar, te incurajam sa suni cu incredere la oricare dintre numerele de telefon afisate pe site-ul nostru, iar noi suntem aici pentru a-ti oferi informatii despre montaj, intretinere, livrare si multe altele! Cu specialisti experimentati la dispozitia ta, suntem pregatiti sa furnizam cele mai bune sfaturi personalizate. Cu ajutorul nostru, vei gasi solutii mai usoare pentru munca ta!

Livrare
Ai incredere ca vei avea bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 430E in 24 de ore. Tot ce trebuie sa faci e sa plasezi comanda online, direct pe site, sau la telefon, apeland unul din specialistii nostri. In plus, daca te afli in apropiere de Bucuresti, vino la sediul nostru si ridica personal comanda!

Montaj
Nu iti risca viata montand singur piesa la echipamentul tau! Fii responsabil si apeleaza la serviciile unui specialist in domeniu! Daca nu cunosti unui, noi te vom pune in legatura cu o astfel de echipa de profesionisti, gata sa te ajute la montaj. Doar da-ne de veste ca ai nevoie.

Specificatii tehnice
• Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura