Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Link cupa pentru miniexcavator Bobcat 323

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 323
Cod produs
T6XA9H07-D
Out Of stock
Descriere
Stii deja ca o parte importanta a utilajului tau o reprezinta cupa. Ei bine, cupa are nevoie de un link cupa miniexcavator Bobcat 323 de top. La fel ca in viata de zi cu zi, atunci cand articulatia este una sanatoasa, corpul se bucura de o mobilitate extrema. Ajuta-ti utilajul cu produsele potrivite lui si nu ignora calitatea. Acum poti beneficia de ea la preturi super avantajoase. Contacteaza-ne!

Nimic nu este dificil atunci cand iti propui cu adevarat sa reusesti! Si nu este ceva gresit in a-ti dori sa atingi perfectiunea. Investeste constant in utilajul tau si ofera-i cele mai bune conditii pentru a functiona la cel mai inalt nivel. Tu iti poti propune sa atingi perfectiunea in fiecare zi, in afacerea ta, iar noi, prin serviciile noastre superioare. Suntem aici pentru tine!

Lasa-te inspirat de cele mai bune produse din depozitul nostru!

Acest link cupa pentru miniexcavator Bobcat 323 joaca un rol important pentru utilajul tau. Mai exact, ea asigura mobilitatea, fiind raspunzatoare de inchiderea/ deschiderea cupei. Totodata, ea face legatura dintre cupa si cilindrul de actionare al acesteia. Conteaza extrem de mult ca aceasta articulatie sa figureze in parametri normali, altfel risti sa iti blocheze toata activitatea.

Livrare rapida oriunde in tara!

Indiferent ca este vorba despre o problema care a aparut peste noapte asupra utilajului tau sau una pe care o amani de ceva timp, nu mai astepta! Apeleaza cu incredere la serviciul nostru de consultanta! E gratuit si a fost conceput special pentru tine. Este linistitor sa stii ca te poti baza pe oameni de incredere, asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Defectiunile din fabrica sunt rare. Totusi, in cazul in care constati o situatie de acest gen, te informam ca, pentru acest link cupa miniexcavator Bobcat 323 beneficiezi de 6 luni garantie.

Serviciul nostru rapid de livrare se pliaza perfect pe dorintele tale. Acest link cupa miniexcavator Bobcat 323 poate fi al tau in aproximativ 24 de ore, indiferent unde te-ai afla in tara.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi folosind numerele de telefon afisate pe site, sa completezi formularul “cere oferta” sau sa ne faci o vizita la sediu!

Un montaj gresit poate compromite piesa nou achizitionata, cat si intreaga activitate a utilajului tau. Nu risca! Alege doar servicii profesioniste! Iti putem oferi cele mai bune variante. Ia legatura cu noi si te vom indruma!

Specificatii tehnice
• Format semiluna cu grosime de 12 mm
• 2 bolturi cu distanta de 18 cm intre ele
• Bolturile au 30 x 135 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura