Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa link cupa pentru miniexcavator Bobcat 322

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 322
Cod produs
A1ISDR0J-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa link cupa miniexcavator Bobcat 322 te asteapta nerabdatoare in depozitul nostru! Universul utilajelor este imens, adapostind mii de piese de schimb! Fiecare unica, invaluita in mistere si secrete. Niciuna din piesele de schimb din componenta utilajului tau nu este intamplatoare. Acestea au fost gandite din prisma unei strategii, fiind inzestrate cu cate o responsabilitate diferita. Impreuna, contribuie mai mult sau mai putin la functionarea eficienta a utilajului pe care il detii.

Sub presiunea apasatoare a deadline-urilor, tinzi sa crezi ca nicio problema nu are rezolvare. Noi vrem sa-ti demonstram contrariul! Indiferent cu ce problema te confrunti, stii unde sa ne gasesti! Te ajutam noi sa gasesti solutii potrivite pentru situatiile nefavorabile cu care te confrunti. Nu lasa problemele sa-ti afecteze starea de spirit! Optimismul este cheia succesului!

Avem produse concepute pentru performanta!
Piesele de schimb sunt unice! Fiecare este responsabila de un anumit segment, in ceea ce priveste buna functionare a utilajului. In general, bucsele au trei functii fundamentale, si anume: de sustinere, de ghidare si de fixare. Aceasta bucsa link cupa miniexcavator Bobcat 322 se monteaza in partea superioara a H-ului de cupa.

Serviciul gratuit de consultanta
O super echipa, gata sa-ti sara in ajutor oricand si oriunde? Da, astia suntem noi! Inca de la inceput, ne-am gandit sa infiintam serviciul de consultanta gratuit, prin intermediul caruia tu vei avea parte de beneficii pe care nu le-ai mai intalnit pana acum. Astfel, alaturi de noi vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si de interventii la fata locului. Nu conteaza in ce colt al tarii te afli! Stim sa ajungem pana la tine!

Aceasta bucsa link cupa pentru miniexcavator Bobcat 322 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta se aplica in cazul defectiunilor din fabrica.

Pentru a comanda aceasta bucsa H cupa fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru. Dupa plasarea comenzii si pregatirea amanuntita a coletului, aceasta bucsa link cupa miniexcavator Bobcat 322 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu este de partea ta, ne poti face o vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti! Ne cunoastem, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti ridici personal piesa de schimb.

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces migalos. Nu-ti lasa utilajul pe mainile amatorilor! Sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. In plus, ne poti contacta intrucat avem o echipa foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• 30x40x21mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura