Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Piesa de legatura cupa pentru miniexcavator Bobcat 322

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 322
Cod produs
QRZ3YWTL-D
Out Of stock
Descriere
Cupa miniexcavatorului tocmai a fost invitata la dans. Fa-i pe plac cu o piesa legatura cupa miniexcavator Bobcat 322 de calitate, pentru a se face remarcata. Desi usor de trecut cu vederea, produsul este pretios pentru utilajul tau. Nu-i neglija importanta si alege intotdeauna doar produse de top. Le gasesti constant in depozitul nostru si poti intra cu usurinta in posesia lor. Asteptam apelul tau!

O asemenea piesa de legatura dicteaza traseul cupei tale si o ajuta sa se miste in voie. Apeleaza la specialisti pentru a te informa corect in legatura cu nevoile utilajului tau. Echipa noastra iti sta la dispozitie, pregatita sa te indrume si sa gaseasca cele mai bune variante pentru tine. Punem la bataie tot: un depozit fantastic, preturi avantajoase, un serviciu de consultanta gratuita, livrare rapida si multe altele!

Cauti o piesa de schimb de calitate? Te afli in locul potrivit!

Aceasta piesa de legatura cupa pentru miniexcavator Bobcat 322 joaca un rol important pentru utilajul tau. Mai exact, ea asigura mobilitatea, fiind raspunzatoare de inchiderea/deschiderea cupei. Totodata, ea face legatura dintre cupa si cilindrul de actionare al acesteia. Conteaza extrem de mult ca aceasta articulatie sa lucreze in parametri normali, altfel risti sa iti blocheze toata activitatea.

Un montaj corect va prelungi viata utilajului tu!

Indiferent ca este vorba despre o problema care a aparut peste noapte asupra utilajului tau sau una pe care o amani de ceva timp, nu mai astepta! Apeleaza cu incredere la serviciul nostru de consultanta! E gratuit si a fost conceput special pentru tine. Este linistitor sa stii ca te poti baza pe oameni de incredere, asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Defectiunile din fabrica sunt rare. Totusi, in cazul in care constati o situatie de acest gen, te informam ca, pentru aceasta piesa legatura cupa miniexcavator Bobcat 322 beneficiezi de 6 luni garantie.

Serviciul nostru rapid de livrare se pliaza perfect pe dorintele tale. Aceasta piesa legatura cupa miniexcavator Bobcat 322 poate fi a ta in aproximativ 24 de ore, indiferent unde te-ai afla in tara.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi folosind numerele de telefon afisate pe site, sa completezi formularul “cere oferta” sau sa ne faci o vizita la sediu!

Un montaj gresit poate compromite piesa nou achizitionata, cat si intreaga activitate a utilajului tau. Nu risca! Alege doar servicii profesioniste! Iti putem oferi cele mai bune variante. Ia legatura cu noi si te vom indruma!

Specificatii tehnice
• Format semiluna cu grosime de 12 mm
• 2 bolturi cu distanta de 18 cm intre ele
• Bolturile au 30 x 135 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura