Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt brat pentru miniexcavator Bobcat 322

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 322
Cod produs
G7OXP96Q-RA
Out Of stock
Descriere
Acest bolt brat miniexcavator Bobcat 322 este un articol ce a fost realizat prin procedee moderne, sub egida Bobcat. Componenta noastra realizeaza o cupla cilindrica, permitand miscarea corecta. Bratul unui miniexcavator este supus unor solicitari mecanice extreme. Sub actiunea acestor forte uriase, un bolt al bratului se incovoaie in plan longitudinal si se ovalizeaza in plan transversal. De asemenea, este solicitat cu soc si la sarcini diverse, deci la oboseala.

Stii ca departamentul nostru de consultanta trateaza fiecare situatie in mod particular, dandu-si tot interesul pentru ca tu sa beneficiezi de cel mai fain suport! Iti oferim produse si servicii de top, facem totul cu seriozitate si ne implicam in sprijinirea clientilor cu care colaboram. Apeleaza si tu la serviciile noastre gratuite!

Un bolt brat miniexcavator Bobcat 322 este o componenta performanta!
Acest bolt este unul rezistent si durabil, o alegere perfecta pentru utilajul tau. Ai nevoie de o piesa de schimb cu duritate sporita, care sa prinda bratul utilajului de pivot? Noi o avem pentru tine.

Un pachet de servicii de succes!
Afacerea ta depinde de multe aspecte. Achizitiile de piese de schimb sunt unul dintre aspectele definitorii, dar nu singurul. Piesele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii care sa te duca pe drumul cel mai bun. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica gratuita!

Este important ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Un bolt brat miniexcavator Bobcat 322 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea pieselor noastre va decurge intotdeauna perfect, sigur si rapid! Un bolt brat pentru miniexcavator Bobcat 322 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

• 30x210mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura