Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt prindere brat-sasiu pentru miniincarcator Bobcat 553

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
OWYGUNVR-CD
Out Of stock
Descriere
Acest bolt prindere brat-sasiu Bobcat 553 este un produs rezistent si sigur, tratat termic pentru o durabilitate ce te va surprinde! Un bolt, desi mic in dimensiuni, este un produs important in articulatia bratului unui miniincarcator! Daca am explica aceasta piesa, am spune despre ea ca este ca o tija cilindrica de metal cu rol divers in asamblarea elementelor unui utilaj. Boltul realizeaza legatura in articulatie, exact asa cum se intampla in bratul uman.

Piesa realizeaza o cupla cilindrica, permitand miscarea corecta in angrenaj. Bratul unui miniincarcator este supus unor solicitari mecanice dintre cele mai diverse. Sub actiunea lor, el se incovoaie in plan longitudinal si se ovalizeaza in plan transversal. De asemenea, este solicitat cu soc si oboseala. Asadar, un astfel de bolt rezistent este un must!

Bolt prindere brat-sasiu Bobcat 553 este un articol fiabil si rezistent!

Iti recomandam aceasta piesa pe baza atributelor articolului prezentat. Acest bolt este un produs tratat termic. Bagat in cuptoare speciale, pentru a fi calit, asa incat tu sa te bucuri de o piesa de schimb cu duritate sporita.

Un pachet de servicii excelent!

Afacerea ta depinde de multe aspecte. Achizitiile de piese de schimb sunt unul dintre aspectele definitorii, dar nu singurul. Piesele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii care sa te duca pe drumul cel mai bun. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica gratuita!

Este important ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Un bolt prindere brat-sasiu pentru miniincarcator Bobcat 553 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea pieselor noastre va decurge intotdeauna perfect, sigur si rapid! Un bolt prindere brat-sasiu Bobcat 553 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice
Diametru 32mm
Lungime 118mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura