Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt prindere bobtach pentru miniincarcator Bobcat 553

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 553
Cod produs
U8SDXM12-RE
Out Of stock
Descriere
Un pion cu un rol esential in buna functionare a utilajului, acest bolt prindere bobtach miniincarcator Bobcat 553 este disponibil oricand in depozitul nostru! Piesele de schimb sunt asemenea pieselor pentru jocul de sah. Inzestrate cu un rol aparte, daca nu stii sa le intretii, nu poti castiga jocul. De-a lungul timpului, exista posibilitatea ca utilajul tau sa nu mai functioneze asa cum erai obisnuit. Acest lucru se poate intampla din cauza uzurii care apare la nivelul pieselor de schimb.

Daca ai nevoie chiar si de un bolt, nu mai ezita si scrie-ne! Calitatea sa este pe masura asteptarilor tale. Cred ca stii si tu cat de important este sa-i oferi doar lucruri de valoare utilajului tau. Pana la urma, doar este vorba de cel mai bun prieten al tau.

Daca vrei performanta, trebuie sa ne cunoastem!
Fiind un element de uzura ce face parte din categoria produselor pentru caroserie, un astfel de bolt precum cel din imagini are rolul de a prinde cupa de bratul de excavare. Mai mult, datorita faptului ca este prelucrat dintr-un aliaj dur, acesta va rezista pe termen lung. Un bolt prindere bobtach pentru miniincarcator Bobcat 553 este tratat termic, tocmai pentru a rezista la exploatare intensa.

Serviciul de consultanta gratuit!
Problemele pot aparea oricand, oriunde! Insa, important este sa nu le lasi sa-ti afecteze entuziasmul si afacerea. Cu ajutorul nostru, solutiile sunt foarte usor de gasit. Serviciul nostru de consultanta gratuit iti ofera o personalizare a solutiilor in functie de utilajul pe care il detii. Mai mult, alaturi de noi o sa beneficiezi de o identificare corecta si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte te afli. Stim ca pentru tine timpul inseamna bani, tocmai de aceea am dezvoltat inca de la inceput acest serviciu.

Un astfel de bolt prindere bobtach miniincarcator Bobcat 553 vine insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica.

Stim ca pentru tine, timpul inseamna bani. Tocmai din acest motiv, piesa comandata de tine va ajunge in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii. Contacteaza-ne sau depune o cerere pe site-ul nostru. Daca timpul te preseaza si nu ai posibilitatea de a astepta, te invitam la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Cu ocazia asta, ne cunoastem si putem sa-ti prezentam depozitul nostru! Alegerea este a ta.

Montajul unei piese de schimb reprezinta un proces important. Parerea noastra este ca ar trebui sa te orientezi doar catre specialisti. Nu iti lasa utilajul pe mainile oricui. De asemenea, sa stii ca ne poti contacta, iar noi iti sarim in ajutor. Echipa noastra abia asteapta sa te cunoasca!

Specificatii tehnice
• Diametru 31 mm in partea cilindrica, si scade pana la 26mm in partea trunchiului de con;
• Lungimea de 98 mm;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura