Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt Bobcat 6707042

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6707042
Cod produs
7I05KV16-RE
Out Of stock
Descriere
Bolt Bobcat 6707042 disponibil la noi in depozit! Daca utilajul tau se confrunta cu o problema in ceea ce priveste chiar si un bolt, stii ca poti apela la noi. La o calitate superioara, tratat termic pentru a rezista cat mai mult, acest bolt Bobcat iti poate garanta o investitie pe termen lung. Mai mult, echiparea utilajului tau cu un bolt Bobcat 6707042 ii asigura acestuia puterea de a functiona la capacitate maxima.

Intretinerea pieselor de schimb reprezinta un aspect de care trebuie sa tii cont daca vrei sa-i prelungesti viata utilajului tau. Stim si noi cate se pot pierde atunci cand utilajul se confrunta cu o problema tehnica. Daca nu stii exact cum trebuie ingrijita o anumita piesa de schimb, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la unul dintre numerele de telefon pe care le gasesti pe site-ul nostru.

Trebuie sa incerci piesele noastre, daca vrei performanta!
Fiind un element de uzura ce face parte din categoria produselor pentru caroserie, un astfel de bolt Bobcat 6707042 are rolul de a prinde cupa de bratul de excavare. Mai mult, datorita faptului ca este prelucrat dintr-un aliaj dur, acesta va rezista pe termen lung. Piesa de schimb este tratata termic, tocmai pentru a rezista la exploatare intensa.

Serviciul de consultanta gratuit!
Problemele pot aparea oricand, oriunde! Insa, important este sa nu le lasi sa-ti afecteze entuziasmul si afacerea. Cu ajutorul nostru, solutiile sunt foarte usor de gasit. Serviciul nostru de consultanta gratuit iti ofera o personalizare a solutiilor in functie de utilajul pe care il detii. Mai mult, alaturi de noi o sa beneficiezi de o identificare corecta si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte te afli.
Stim ca pentru tine timpul inseamna bani, tocmai de aceea am dezvoltat inca de la inceput acest serviciu.

Un bolt Bobcat 6707042 vine insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica.

Piesa comandata de tine va ajunge in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii. Contacteaza-ne sau depune o cerere pe site-ul nostru. Daca timpul te preseaza si nu ai posibilitatea de a astepta, te invitam la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Cu ocazia asta, ne cunoastem si putem sa-ti prezentam depozitul nostru! Alegerea este a ta.

Montajul unei piese de schimb reprezinta un proces important. Parerea noastra este ca ar trebui sa te orientezi doar catre specialisti. Nu iti lasa utilajul pe mainile oricui. De asemenea, sa stii ca ne poti contacta, iar noi iti sarim in ajutor. Echipa noastra abia asteapta sa te cunoasca!

Specificatii tehnice
• Diametru 31 mm in partea cilindrica, si scade pana la 26mm in partea trunchiului de con;
• Lungimea de 98 mm;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura