Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt Bobcat 6732012

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6732012
Cod produs
D0BSG9F6-RE
Out Of stock
Descriere
Bolt Bobcat 6732012 este disponibil la noi in depozit! Piesele de schimb vin insotite de o poveste si un rol unic. Acestea se sustin reciproc si alcatuiesc impreuna imaginea de ansamblu a utilajului. Totul se intampla ca intr-o echipa. Piesele de schimb lucreaza impreuna pentru a-i conferi masinariei tale puterea de care are nevoie. Cand una dintre ele cedeaza, intreaga activitate va avea de suferit. Tocmai din acest motiv, trebuie sa le verifici constant pentru a evita aparitia unei situatii neplacute. In caz contrar, activitatea ta se va impotmoli.

In domeniul in care activezi, timpul nu-ti permite sa stai pe loc. Problemele pot aparea oricand si oriunde, indiferent de tot ceea ce ti-ai propus sa faci in ziua respectiva. Deoarece stim cat de important este timpul pentru tine, te asiguram ca suntem gata sa venim cu solutii pentru problemele tale. Echipa noastra este bine pregatita si dornica sa-ti sara in ajutor.

Trebuie sa incerci piesele noastre, daca vrei performanta!
Un astfel de bolt Bobcat 6732012 are rolul de a prinde cupa de bratul de excavare. Apare la categoria <elemente de uzura>, insa datorita faptului ca este prelucrat dintr-un aliaj dur, acest reper va rezista pe termen lung. Piesa de schimb este tratata termic, tocmai pentru a rezista la exploatare intensa.

Serviciul de consultanta gratuit!
Problemele pot aparea oricand, oriunde! Insa, important este sa nu le lasi sa-ti afecteze entuziasmul si afacerea. Cu ajutorul nostru, solutiile sunt foarte usor de gasit. Serviciul nostru de consultanta gratuit iti ofera o personalizare a solutiilor in functie de utilajul pe care il detii. Mai mult, alaturi de noi o sa beneficiezi de o identificare corecta si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte te afli. Stim ca pentru tine timpul inseamna bani, tocmai de aceea am dezvoltat inca de la inceput acest serviciu.

Un bolt Bobcat 6732012 vine insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica.
Stim ca pentru tine, timpul inseamna bani. Tocmai din acest motiv, piesa comandata de tine va ajunge in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii. Contacteaza-ne sau depune o cerere pe site-ul nostru. Daca timpul te preseaza si nu ai posibilitatea de a astepta, te invitam la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Cu ocazia asta, ne cunoastem si putem sa-ti prezentam depozitul nostru! Alegerea este a ta.

Montajul unei piese de schimb reprezinta un proces important. Parerea noastra este ca ar trebui sa te orientezi doar catre specialisti. Nu iti lasa utilajul pe mainile oricui. De asemenea, sa stii ca ne poti contacta, iar noi iti sarim in ajutor. Echipa noastra abia asteapta sa te cunoasca!

Specificatii tehnice
• Diametru 31 mm in partea cilindrica, si scade pana la 26mm in partea trunchiului de con;
• Lungimea de 98 mm;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura