Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat 553

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 553
Cod produs
H4CQNJX2-D
Out Of stock
Descriere
Pe masura ce utilajul imbatraneste, utilizarea constanta face ca piesele sa se deterioreze. Ajuta-ti utilajul cu o bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 553 de calitate! Supusa unui atent proces de fabricare, aceasta piesa merita toata atentia ta! O gasesti in depozitul nostru mereu, fiind un produs de top! Asteptam cu interes apelul tau sau daca te afli in zona, vino la noi la sediu!

In noi gasesti o echipa fantastica! Nu suntem super eroi, dar suntem profesionisti! In sensul acela adevarat! Detinem cele mai noi informatii despre produse, te putem indruma in orice situatie in care se afla utilajul tau, identificam rapid piesa de schimb de care ai nevoie si facem demersuri pentru trimiterea ei catre tine cat mai urgent!

In materie de piese, noi suntem piesa!
Desi este mica si simpla in design, bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 553 joaca un rol important in aplicatiile cu solicitari ridicate, unde vibratiile sunt problematice.

O importanta deosebita o are pentru:
• manevrabilitate, ajutand la o intrebuintare mai usoara;
• sustinerea duratei de utilizare a utilajului;
• asigura prinderea suportului de cupa.

Daca bucsa este uzata sau deteriorata, va permite contactul metalului cu metalul, producand astfel zgomote si vibratii.

Facem minuni pentru utilajul tau!
Super serviciul nostru de consultanta gratuita inseamna mai mult decat un simplu apel legat de verificarea stocului sau de compatibilitatea unui produs. Atunci cand ne contactezi beneficiezi de calitate, implicare si dedicare asupra problemei cu care te lupti. Venim cu cele mai bune variante si solutii pentru utilajul tau. Ia legatura cu noi!

Pentru situatiile extrem de rare in care aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 553 ar putea prezenta defectiuni din fabrica, te informam ca, producatorul ofera o garantie de 6 luni.

Serviciul nostru de livrare rapida te asigura ca aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 553 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara. Tot ce trebuie sa faci este sa suni la numerele de telefon afisate pe site sau sa completezi formularul “cere oferta”. Nu iese din discutie si o vizita la sediu. Te asteptam!

Inlocuirea in mod necorespunzator a unei bucse uzate poate afecta toate celelalte componente din unitate. Montarea incorecta poate provoca vibratii excesive sau ruperea piesei de imperechere, deteriorand inevitabil componentele. Este important sa apelezi la un profesionist! Daca nu stii unul, te indrumam noi!

Specificatii tehnice
38x44x32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura