Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere brat Bob-Tach miniincarcator Bobcat S185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S185
Cod produs
Z0M6TDFW-AC
Out Of stock
Descriere
Aer, foc, apa, pamant - toate se afla in conexiune. Om, utilaj, piese - toate se afla in conexiune. Brat, Bob-Tach. Care ar fi conexiunea? Poate fi chiar aceasta bucsa brat Bob-Tach Bobcat S185 care, montata corect, va sustine functionarea bratului utilajului, pe o durata mare si la capacitate deplina.

Daca iti doresti o piesa de calitate, aceasta este o astfel de piesa. Si noi suntem aici sa ti-o oferim!
Tu & noi - putem fi conectati ori de cate ori ai nevoie, pentru ca utilajele tale sa functioneze in cele mai bune conditii. Pentru a merge mai departe, pentru a excela in activitate, este nevoie de conectare cu cei care isi doresc, la randul lor, excelenta, performanta. Asteptam apelul tau!

Noi suntem aceea echipa care vrea sa devina partenerul care iti sustine excelenta si performanta in activitate. Si, asa cum la un partener poti apela pentru sfaturi, pentru idei, pentru solutii, asa sa stii ca poti apela si la noi. Echipa noastra s-a marit si colegii nostri asteapta toate intrebarile tale.

Bucsa brat Bob-Tach Bobcat S185 - mai mult decat o simpla piesa de uzura!
Atunci cand intelegem care este rolul unei piese, ne imbogatim informatiile din domeniu si suntem mult mai deschisi in a avea grija de ea si, implicit, de utilaj. Daca nu stii care este rolul acestei bucse in functionarea utilajului tau, iti spunem noi. Iata-l:
- asigura mobilitatea si
- preia uzura dintre brat si Bob-Tach.

Nu-i asa ca acum este mult mai clar de ce o bucsa uzata afecteaza intr-atat functionarea utilajului?! Si, din pacate, un utilaj care nu functioneaza la capacitate maxima are implicatii asupra intregii activitati.

Astfel, este important ca utilajului sa-i fie asigurate piese de calitate, precum aceasta pe care ti-am prezentat-o. Asa, activitatea ta nu va fi incetinita si nu vei bate pasul pe loc.

Serviciul gratuit de consultanta - la un apel distanta!
Noua ne plac provocarile! Acesta este unul dintre motivele pentru care ne-am gandit la tine, la utilajele tale, si am creat un serviciu gratuit de consultanta. A, nu stii, nu este o problema! Insa a nu intreba, mai ales atunci cand ai unde si este gratuit, inseamna a mentine o situatie nerezolvata! Iar aceasta te costa. Mereu.

Te indemnam sa apelezi la noi cand ai intrebari despre utilajul tau si functionarea acestuia, piesele sau consumabilele necesare. Te putem ajuta de fiecare data cand nu stii! Doar… intreaba-ne! Ne dai cateva informatii despre utilaj, iar colegii nostri - extrem de priceputi - te ajuta.

Bucsa prindere brat Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat S185 iti va fi livrata in colet,  alaturi de certificatul de garantie si factura. Garantia piesei este de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Si, daca vrei sa treci pe la depozitul nostru, te asteptam! Asa, poti ridica piesele personal, iar noi, cu placere, iti aratam si depozitul. Si facem asta pentru ca, sigur, stii vorba aceea: ”O piesa de rezerva este o idee buna!” Mereu!

Livram bucsa prindere brat Bob-Tach Bobcat S185 intr-un interval de maxim 24 de ore, oriunde in tara. Pe santier, pe camp, lucrurile sunt mereu urgente. De aceea, noi suntem aici pentru tine! Te ajutam si iti trimitem produsul in acel colt de Romanie in care esti tu si utilajul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la numerele de telefon afisate pe site.

Durata de utilizare a pieselor poate creste. Cum? Suntem siguri ca stii, dar ti-o spune si noi: cu un montaj bine facut!
Un montaj efectuat de cei care stiu si au experienta, de profesionisti, are intotdeauna un aport semnificativ la cresterea duratei de utilizare a pieselor. Daca tu nu cunosti asemenea profesionisti, problema este rezolvata! Stim noi! Contacteaza-ne pentru informatii si recomandari!

Specificatii tehnice

(22,5 - 37,5) x 51 x 88 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura