Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt prindere Bob-tach pentru miniincarcator Bobcat 7753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7753
Cod produs
YOX4I78Z-RA
Out Of stock
Descriere
Atunci cand discutam despre articulatia bratului unui miniincarcator, noi nu o luam pe ocolite. Spunem adevarului pe nume! Ai nevoie de un astfel de bolt prindere Bob-tach miniincarcator Bobcat 7753 care face legatura articulata in bratul miniincarcatorului tau, ajutand la realizarea miscarii acestuia. Deja stii, articulatiile joaca un rol esential in mobilitatea si starea de bine generala a utilajului tau.

O multitudine de factori pot afecta articulatiile: presiunea prea mare, lipsa unei mentenante executata corect, suprautilizarea, insa exista si lucruri pe care le putem face pentru a proteja si a preveni degradarea vehiculelor. Printre acestea, achizitia de piese calitative. Pe acestea le poti gasi in depozitul nostru dar, tot la noi, gasesti si toate informatiile de care ai nevoie pentru a alege corect!

Un bolt prindere Bob-tach miniincarcator Bobcat 7753 este o componenta fiabila!

Recomandarea noastra catre aceasta piesa se bazeaza pe atributele articolului prezentat. Acest bolt este un produs tratat termic. Bagat in cuptoare speciale, pentru a fi calit, asa incat tu sa te bucuri de o piesa de schimb cu duritate sporita.

Informatii corecte, clipa de clipa!
Nu e suficient sa ai piese bune, ele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si ferme despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

Este important ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Un bolt prindere Bob-tach miniincarcator Bobcat 7753 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un bolt prindere Bob-tach miniincarcator Bobcat 7753 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi ne dam tot interesul ca lucrurile sa decurga perfect!

Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice:

• Diametru la un capat: 16,6mm
• Diametru la celelalt capat: 37,6mm
• Diametru gaura: 31,6mm
• Lungime: 100mm
• Exterior conic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura