Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat 751

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 751
Cod produs
THZOL4AF-RE
Out Of stock
Descriere
Cauti un bolt prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 751 si nu stii unde il gasesti? Avem o veste buna! Acesta este disponibil la noi in depozit oricand! Prelucrat din materiale tratate special pentru a rezista temeinic in timp, acest bolt reprezinta ocazia perfecta de a face o investitie pe termen lung. Stim cat de greu este sa te decizi in privinta unei investitii, insa piesele de schimb din depozitul nostru iti ofera siguranta de care ai nevoie.

Raspundem prompt solicitarilor tale! Echipa noastra este pregatita sa-ti ofere atat informatii cu privire la un anumit produs, cat si solutii eficiente pentru problemele cu care te confrunti. Comunicarea directa si transparenta sunt foarte importante pentru noi, tocmai din acest motiv te incurajam sa ne contactezi telefonic sau sa ne scrii pe platformele sociale.

Rolul unui bolt prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat 751
Boltul este un element de uzura, il regasesti in categoria produselor pentru caroserie. Rolul unui bolt prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat 751 este de a prinde cupa de bratul de excavare. Printre trasaturile lui, se evidentiaza doua principale, si anume:
• este prelucrat dintr-un aliaj dur;
• este tratat termic pentru rezistenta la exploatare intensa;

Suntem conectati solicitarilor tale!
Stim cat de important este sa ai alaturi pe cineva atunci cand te confrunti cu anumite probleme. In cazul problemelor ce iti vizeaza utilajul, noi suntem aici, gata de actiune. Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, beneficiezi de o identificare corecta, de personalizarea solutiilor in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Toate problemele au o rezolvare. Nu le lasa sa-ti afecteze starea de spirit!

Un bolt prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 751 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni, vizand defectiunile din fabrica. Rareori ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este bine sa cunosti si acest aspect.

In domeniul utilajelor, timpul este cea mai importanta resursa. Tocmai din acest motiv, livrarea piesei de schimb se va efectua in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii, printr-un serviciu de curierat. Daca nu ai posibilitatea de a astepta, te invitam sa ne faci o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Cu ocazia asta, iti ridici personal piesa de schimb, ne cunoastem si iti prezentam si depozitul nostru.

In ceea ce priveste montajul, parerea noastra este sa nu-ti lasi utilajul pe mainile oricui. Trebuie sa te orientezi catre specialistii in domeniu. Mai mult, ne poti contacta si pe noi! Echipa noastra este pregatita sa te ajute.

Specificatii tehnice
• Diametru 31 mm in partea cilindrica, si scade pana la 26mm in partea trunchiului de con;
• Lungimea de 98 mm;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura