Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat 631

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 631
Cod produs
QRV5YMKE-RE
Out Of stock
Descriere
Acest bolt prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 631 este disponibil in depozitul nostru. Un bolt reprezinta puntea de legatura dintre cupa si bratul de excavare, oferindu-i utilajului posibilitatea de a functiona la putere mare. Cireasa de pe tort care se adauga la imaginea de ansamblu a utilajului, si acest bolt necesita o intretinere ca la carte pentru a evita situatiile neprevazute. Datorita materialelor folosite in fabricarea acestuia, boltul iti ofera siguranta ca va rezista temeinic in timp. Insa este bine sa fii constient ca oricand pot aparea mici probleme.
Stai fara grija! Daca se iveste o problema pe care nu stii cum s-o abordezi, noi suntem aici. Ne poti contacta telefonic sau scrie pe orice retea sociala, iar noi iti vom raspunde promp! Echipa noastra va avea grija ca utilajul tau sa se intoarca la treaba cat se poate de repede. Stim si noi cat de important este timpul pentru o afacere.

De ce sa cumperi un bolt prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat 631
Boltul este un element de uzura ce face parte din categoria produselor pentru caroserie. Rolul sau fundamental este de a prinde cupa de bratul de excavare. Datorita faptului ca acesta este prelucrat dintr-un aliaj dur, iti ofera o siguranta pe termen lung ca utilajul tau va functiona asa cum trebuie. Mai mult, acesta a fost tratat termic pentru a rezista la exploatare intensa.

Suntem conectati solicitarilor tale!
Stim ca de important este sa ai alaturi pe cineva atunci cand te confrunti cu anumite probleme. In cazul problemelor ce iti vizeaza utilajul, noi suntem aici, gata de actiune. Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, beneficiezi de o identificare corecta, de personalizarea solutiilor in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Toate problemele au o rezolvare. Nu le lasa sa-ti afecteze starea de spirit!

Un bolt prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 631 vine acompaniat de un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni, vizand defectiunile din fabrica. Rareori ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este bine sa cunosti si acest aspect.

In domeniul utilajelor, timpul este cea mai importanta resursa. Tocmai din acest motiv, livrarea piesei de schimb se va efectua in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii, printr-un serviciu de curierat. Daca nu ai posibilitatea de a astepta, te invitam sa ne faci o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Cu ocazia asta, iti ridici personal piesa de schimb, ne cunoastem si iti prezentam si depozitul nostru.

In ceea ce priveste montajul, parerea noastra este sa nu-ti lasi utilajul pe mainile oricui. Trebuie sa te orientezi catre specialistii in domeniu. Mai mult, ne poti contacta si pe noi! Echipa noastra este pregatita sa te ajute.

Specificatii tehnice
• Diametru 31 mm in partea cilindrica, si scade pana la 26mm in partea trunchiului de con;
• Lungimea de 98 mm;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura