Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat 773

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 773
Cod produs
0H1Y9PKG-RE
Out Of stock
Descriere
Acest bolt prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 773 te asteapta in depozitul nostru! In domeniul in care activezi, investitiile sunt cireasa de pe tort. Insa este important sa stii cand si cum sa investesti pentru a obtine profit. Cu un bolt prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 773 utilajul tau este gata de actiune! Datorita calitatii sale superioare, ai garantia unei investitii pe termen lung.

Traim intr-o lume a scepticismului, fiindu-ne greu sa avem incredere in brand-urile de pe piata. Cu toate acestea, noi vrem sa-ti reamintim ca iti oferim doar produse de calitate, tratate special pentru a rezista in timp. Calitatea face diferenta, indiferent daca ne referim la o piesa de schimb, o haina sau o bijuterie. Orienteaza-te catre investitii durabile, care sa-ti aduca profit!

Rolul unui bolt prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat 773
Boltul este un element de uzura care face parte din categoria produselor pentru caroserie. La fel ca orice alta piesa de schimb, si acesta joaca un rol aparte in buna functionare a utilajului, si anume, prinde cupa de bratul de excavare. Un asemenea bolt merita cumparat intrucat are un pret extrem de bun si:
• este prelucrat dintr-un aliaj dur;
• este tratat termic pentru rezistenta la exploatare intensa;

Suntem conectati solicitarilor tale!
Din punctul nostru de vedere, orice parteneriat trebuie sa aiba la baza o comunicare eficienta si transparenta. Noi ne dorim sa pastram legatura cu oamenii care ne-au trecut pragul, oferindu-le suport. Tocmai din acest motiv, inca de la inceput, am infiintat serviciul de consultanta gratuit. Alaturi de noi beneficiezi de o identificare corecta, de personalizarea solutiilor in functie de tipul utilajului pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli.
Exact! Suntem peste tot, gata sa-ti sarim in ajutor.

Un bolt prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat 773 vine alaturi de un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni, vizand defectiunile din fabrica. Rareori ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este bine sa cunosti si acest aspect.

Stim cat de important este timpul pentru tine! In ceea ce priveste livrarea, nu trebuie sa stai cu grija. Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar comanda iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul nu este de partea ta si nu-ti permite sa astepti, ne poti face o vizita la depozitul din apropierea Bucurestiului. Cu ocazia asta, facem cunostinta, iti prezentam depozitul nostru si iti ridici personal piesa de schimb.

Montajul reprezinta un aspect foarte important. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui. Orienteaza-te catre specialistii din domeniu sau contacteaza-ne pe noi. Suntem gata sa te ajutam!

Specificatii tehnice
• Diametru 31 mm in partea cilindrica, si scade pana la 26mm in partea trunchiului de con;
• Lungimea de 98 mm;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura