Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere brat Bob-Tach miniincarcator Bobcat 773

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 773
Cod produs
16Y2K5PN-AC
Out Of stock
Descriere
Nicio zi nu e la fel. Pot fi asemanatoare, dar fiecare zi este unica. Si pentru ca lucrurile stau asa, inevitabil, cateodata, vine la rand si o zi in care una dintre piesele utilajului tau da semne de uzura. Daca nu stii ce sa faci si la cine sa apelezi, noi suntem aici! Suna la ACN Piese Utilaje!

Utilajul tau isi va relua activitatea repede, imediat ce aceasta bucsa brat Bob-Tach Bobcat 773 va fi montata. De ce ai alege-o? Raspunsul este doar unul singur: pentru ca este o piesa de calitate.

Daca te gandesti: ”Iar bucsa… Incredibil! Abia am schimbat-o!” afla ca este pana la urma… prin natura ei, o piesa de uzura. Astfel ca, da, mai ales daca ai avut o activitate intensa, utilajul tau poate avea nevoie de o bucsa noua. Insa nu-ti face si mai multe ganduri negre! Stii de ce? Pentru ca suntem aici.

Te ajutam. Colaboratorii nostri sunt peste tot. Contacteaza-ne cu incredere! Impreuna gasim cea mai buna solutie pentru utilajul tau.

Bucsa brat Bob-Tach Bobcat 773 este o piesa necesara!
Rolul bucsei este unul bine stabilit:
- asigura mobilitatea si
- preia uzura dintre brat si Bob-Tach.
Atunci cand bucsa este uzata, mobilitatea bratului este afectata. Iar activitatea ta, la fel! Atunci cand functionarea la capacitate maxima a utilajului este impiedicata de o bucse, pierzi timp si bani. Insa, daca te asiguri ca ai o piesa de calitate cum este aceasta pe care ti-o prezentam, aceasta situatie poate fi evitata. Si, poate, nu ar fi rau sa ai si rezerve!

Serviciul gratuit de consultanta - pentru tine!
Daca nu stii care este piesa sau consumabilul potrivit pentru utilajul tau, te ajutam noi. A identifica corect de ce are nevoie un utilaj pentru o functionare exemplara poate fi o provocare si atunci cand esti profesionist.

Nu-ti face probleme pentru ca nu stii! Daca ne dai doar cateva informatii despre utilajul tau, noi suntem aici si te ajutam. Colegii nostri de la departamentul de Identificari sunt foarte priceputi si asteapta sa-ti raspunda la intrebari, ori de cate ori ai nevoie.

Un produs de calitate cum este bucsa prindere brat Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat 773 are o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Certificatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura. Bine, asta daca nu vrei sa treci si sa ridici piesele de la noi, ocazie cu care poti sa vezi si depozitul nostru. Poate mai ai nevoie si de o alta piesa!

Bucsa prindere brat Bob-Tach Bobcat 773 ti-o putem livra oriunde in tara, in maxim 24 de ore. Atunci cand este urgent pentru tine, noi te intelegem si te ajutam! Fii fara grija! Iti trimitem produsul acolo unde esti. Ne poti contacta la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site.

Vrei sa cresti durata de utilizare a piesei? Adica, vrei ca utilajul tau sa functioneze mai bine si mai mult? Atunci iti recomandam ca montajul sa fie efectuat de profesionisti cu experienta. Ai nevoie de o recomandare in acest sens? Stii deja! Contacteaza-ne si te indrumam!

Specificatii tehnice

(22,5 - 37,5) x 51 x 88 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura