Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt pentru miniincarcator Bobcat T630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
41FJAQ7C-RA
Out Of stock
Descriere
Anticipand solicitarea mare in brat si in articulatie, producatorul foloseste pentru acest bolt miniincarcator Bobcat T630 oteluri aliate de maxima rezistenta. Atunci cand se utilizeaza oteluri aliate, duritatea stratului superficial ajunge sa fie foarte mare, iar utilajul tau se poate bucura de cel mai rezistent produs. Iata o piesa de uzura ce contribuie activ la buna functionare a utilajului tau. Importanta unui bolt este mare.

Bratul miniincarcatorului tau executa cea mai grea sarcina, cea pentru care utilajul a fost conceput. Un brat in perfecta forma este un brat cu bolturi si bucse in perfecta stare!
Cauti o piesa calitativa si sigura? Alege sa achizitionezi chiar acum aceasta piesa de uzura recomandata de specialistii nostri! Produsul nostru nu va da gres!

Un bolt miniincarcator Bobcat T630 este un produs durabil!
Recomandarea noastra se bazeaza chiar pe atributele articolului prezentat. Acest bolt este un produs tratat termic. Bagat in cuptoare speciale, pentru a fi calit, asa incat tu sa te bucuri de o piesa de schimb cu duritate sporita.

Produse de calitate, servicii de top!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Un bolt miniincarcator Bobcat T630 vine insotit de toate actele de care ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un bolt miniincarcator Bobcat T630 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisiti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

• Diametru 32mm
• Lungime 118mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura