Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt cupa pentru miniexcavator Bobcat 322

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 322
Cod produs
TD67WLCN-D
Out Of stock
Descriere
Bolt cupa miniexcavator Bobcat 322 - piesa de rezistenta pentru miniexcavatorul tau! Realizat din cele mai bune materiale, garantate de producatori de top, iti ofera siguranta folosirii indelungate.
Cupa si bratul de excavare sunt partile cele mai expuse ale utilajului tau. Ele resimt toata greutatea incarcaturii, facand obligatorie folosirea unui bolt de calitate. Te putem ajuta, trebuie doar sa ne contactezi!

Indiferent de anotimp sau de cum se prezinta vremea de afara, utilajul tau stie ca trebuie sa functioneze. El nu face pauze dese si nu se plange ca e prea frig. E mereu pe teren si face tot posibilul sa te multumeasca. Insa, pentru a functiona la capacitate maxima, trebuie sa beneficieze de piese optime. Le gasesti constant in depozitul nostru, gata sa ajunga la tine in cel mai scurt timp.

Utilajul tau e fericit cu piesele noastre!

Cand vorbim despre bolt cupa pentru miniexcavator Bobcat 322 facem referire la o piesa de inalta calitate, menita sa reziste in timp, cu importanta deosebita pentru miniexcavatorul tau, avand urmatoarele caracteristici:

- prinde cupa de bratul de excavare;
- este prelucrat dintr-un aliaj dur;
- este tratat termic pentru rezistenta la exploatare intensa.

Fara indoiala, alegerea unui produs calitativ traseaza viitorul utilajului tau.

Serviciul de consultanta gratuita iti sta la dispozitie!
Alege siguranta pe care ti-o ofera o echipa profesionista si indrazneste sa te bucuri de servicii complete. Suntem la dispozitia ta pentru orice informatii ai nevoie despre utilajul tau si iti sarim in ajutor pentru remedierea oricarei situatii neplacute cu care te lupti.
Serviciul nostru de consultanta gratuita te asteapta! Contacteaza-ne si lasa-ti grijile pe mainile noastre.

Nu te stresa pentru defectiunile din fabrica. Acest lucru este putin probabil, dar pentru orice eventualitate, te anuntam ca acest bolt cupa miniexcavator Bobcat 322 beneficiaza de o garantie de 6 luni.

Timpul de livrare reprezinta un aspect important atunci cand achizitionezi un produs. De aceea, iti punem la dispozitie un serviciu rapid de livrare, astfel incat sa intri in posesia acestui bolt cupa miniexcavator Bobcat 322 in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara.
Contacteaza-ne folosind numerele de telefon afisate pe site, completeaza campul “cere oferta” sau fa-ne o vizita!

Atunci cand vorbim despre alegeri bune, ne referim si la un montaj corect. Pentru aceasta etapa alege intotdeauna un profesionist. In cazul in care nu cunosti unul, apeleaza la noi si te vom indruma!

Specificatii tehnice

30mm diametru  x  172 mm lungime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura