Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt cupa pentru miniexcavator Bobcat E17

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E17, E17Z
Cod produs
YNQ3IHUS-D
Out Of stock
Descriere
Alege un bolt cupa miniexcavator Bobcat E17 pentru a-ti desfasura activitatea zilnica in parametri optimi. Miniexcavatorul tau este croit pentru santiere mai mici, cand ai nevoie sa il folosesti in spatii inguste sau in locuri aglomerate. Nu lasa o mica defectiune sa iti incurce planurile. Alege sa te bucuri de el in totalitate atunci cand il utilizezi.
Orice ar fi, noi iti venim in intampinare cu o gama variata de piese de top, perfecte pentru utilajul tau si pentru nevoile acestuia. Ne imbunatatim constant serviciile si ne desfasuram activitatea cu entuziasm. Suna-ne cu incredere, avem o intreaga echipa dispusa sa te ajute!

Utilajul tau isi gaseste piese pe masura in depozitul nostru!
Acest bolt cupa pentru miniexcavator Bobcat E17 este produsul de care miniexcavatorul tau chiar are nevoie. Are un rol bine definit si a beneficiat de cel mai atent proces de fabricare. Mai jos gasesti cele mai importante detalii despre produs:
• prinde cupa de bratul de excavare
• este prelucrat dintr-un aliaj dur
• este tratat termic pentru rezistenta la exploatare intensa.
Un asemenea tip de bolt cupa este perfect compatibil si cu Bobcat E17Z

Acorda importanta calitatii!
Indiferent de situatia in care te afli, noi suntem aici pentru tine! Serviciul nostru de consultanta gratuita reprezinta o oportunitate pe care nu trebuie sa o ratezi. Avem o echipa pregatita temeinic sa te ajute, sa iti raspunda la toate intrebarile si sa te intampine cu cele mai bune variante pentru tine si pentru utilajul tau. Nu ezita sa ne contactezi!

Un bolt cupa miniexcavator Bobcat E17 beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Sunt extrem de rare situatiile in care acestea ar putea exista, dar informatia e bine-venita oricand.
Acest bolt cupa miniexcavator Bobcat E17 poate ajunge la tine chiar maine! Termenul este de aproximativ 24 de ore, indiferent de zona in care te-ai afla in tara. Da, stim! E chiar fain serviciul nostru de livrare rapida. A fost conceput pentru tine si nevoile tale!

Apeleaza-ne folosind numerele de telefon afisate pe site, cere o oferta prin intermediul formularului sau hai sa ne cunoastem la sediul nostru!
Montajul corect al pieselor reprezinta unul din secretele functionarii optime a utilajului tau. Nu te increde in maini nepricepute! In cazul in care nu cunosti un profesionist, ia legatura cu noi si te vom ghida spre cea mai buna alegere!

Specificatii tehnice
30 mm diametru x 172 mm lungime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura