Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt cupa pentru miniexcavator Bobcat 323

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 323
Cod produs
KME0IZC1-D
Out Of stock
Descriere
Ofera-i utilajului tau cele mai bune conditii pentru a functiona optim. Un astfel de bolt cupa miniexcavator Bobcat 323 ii ofera punctul de stabilitate de care are nevoie. Garantata de un producator de top, piesa este de inalta calitate, pregatita sa treaca si cele mai grele probe. Este rezistenta la utilizare intensa, reusind sa sustina buna desfasurare a activitatii utilajului tau. Daca vrei sa te convingi, ia legatura cu noi si intr-un timp foarte scurt, te vei putea bucura de toate calitatile acestui produs.

Suntem alaturi de tine, bucurandu-ne de fiecare realizare de-a ta. Suntem perfectionisti si ne dorim sa iti punem la dispozitie cele mai bune servicii. Invatam din fiecare experienta si muncim cu seriozitate sa imbunatatim tot ce se poate imbunatati. Suntem pregatiti tot timpul sa te ajutam si sa te scoatem din impas. Nu ezita sa ne contactezi!

Depozitul nostru te asteapta numai cu piese demne de apreciere!

Cand vorbim despre bolt cupa pentru miniexcavator Bobcat 323 facem referire la o piesa de inalta calitate, menita sa reziste in timp, cu importanta deosebita pentru miniexcavatorul tau, avand urmatoarele caracteristici:

• prinde cupa de bratul de excavare;
• este prelucrat dintr-un aliaj dur;
• este tratat termic pentru rezistenta la exploatare intensa.
Fara indoiala, alegerea unui produs calitativ traseaza viitorul utilajului tau.

Beneficiaza si tu de consultanta gratuita!
Alege siguranta pe care ti-o ofera o echipa profesionista si indrazneste sa te bucuri de servicii complete. Suntem la dispozitia ta pentru orice informatii ai nevoie despre utilajul tau si iti sarim in ajutor pentru remedierea oricarei situatii neplacute cu care te lupti.
Serviciul nostru de consultanta gratuita te asteapta! Contacteaza-ne si lasa-ti grijile pe mainile noastre.

Nu te stresa pentru defectiunile din fabrica. Acest lucru este putin probabil, dar pentru orice eventualitate, te anuntam ca acest bolt cupa miniexcavator Bobcat 323 beneficiaza de o garantie de 6 luni.

Timpul de livrare reprezinta un aspect important atunci cand achizitionezi un produs. De aceea, iti punem la dispozitie un serviciu rapid de livrare, astfel incat sa intri in posesia acestui bolt cupa miniexcavator Bobcat 323 in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara.
Contacteaza-ne folosind numerele de telefon afisate pe site, completeaza campul “cere oferta” sau fa-ne o vizita!

Atunci cand vorbim despre alegeri bune, ne referim si la un montaj corect. Pentru aceasta etapa alege intotdeauna un profesionist. In cazul in care nu cunosti unul, apeleaza la noi si te vom indruma!

Specificatii tehnice

30mm diametru x 172 mm lungime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura