Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cupa H pentru miniexcavator Bobcat 320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 320
Cod produs
FHUGKTE5-D
Out Of stock
Descriere
Cupa miniexcavatorului si cilindrul de actionare a acesteia nu se mai inteleg? Relatia lor a inceput sa scartaie? Nu-i nimic! Impaca-i cu o super H cupa miniexcavator Bobcat 320 si vei vedea rezultatele numaidecat! Produsul nostru de calitate superioara faciliteaza inchiderea si deschiderea cupei, astfel incat utilajul tau sa functioneze corespunzator. Pentru orice informatii, contacteaza-ne!

Depozitul nostru reprezinta o sursa interminabila de piese de schimb. Cele mai bune produse te asteapta, avand preturi reduse. Serviciile noastre promit profesionalism si calitate. Iti respectam munca si dorim sa o sustinem, astfel incat intreprindem constant demersuri de imbunatatire pe toate planurile. Lucram cu entuziasm si ne implicam cu adevarat! Apeleaza cu incredere la noi si te vei convinge!

Nevoile tale sunt prioritare pentru noi!
Aceasta H cupa pentru miniexcavator Bobcat 320 joaca un rol important pentru utilajul tau. Mai exact, ea asigura mobilitatea, fiind raspunzatoare de inchiderea/deschiderea cupei. Totodata, ea face legatura dintre cupa si cilindrul de actionare al acesteia. Conteaza extrem de mult ca aceasta articulatie sa lucreze in parametri normali, altfel risti sa iti blocheze toata activitatea.

Cu noi ai parte de cea mai fructuoasa colaborare!
Indiferent ca este vorba despre o problema care a aparut peste noapte asupra utilajului tau sau una pe care o amani de ceva timp, nu mai astepta! Apeleaza cu incredere la serviciul nostru de consultanta! E gratuit si a fost conceput special pentru tine. Este linistitor sa stii ca te poti baza pe oameni de incredere, asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Defectiunile din fabrica sunt rare. Totusi, in cazul in care constati o situatie de acest gen, te informam ca pentru aceasta H cupa miniexcavator Bobcat 320 beneficiezi de 6 luni garantie.

Serviciul nostru rapid de livrare se pliaza perfect pe dorintele tale. Aceasta H cupa miniexcavator Bobcat 320 poate fi a ta in aproximativ 24 de ore, indiferent unde te-ai afla in tara.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi folosind numerele de telefon afisate pe site, sa completezi formularul “cere oferta” sau sa ne faci o vizita la sediu!

Un montaj gresit poate compromite piesa nou achizitionata, cat si intreaga activitate a utilajului tau. Nu risca! Alege doar servicii profesioniste! Iti putem oferi cele mai bune variante. Ia legatura cu noi si te vom indruma!

Specificatii tehnice
• Format semiluna cu grosime de 12 mm
• 2 bolturi cu distanta de 18 cm intre ele
• Bolturile au 30 x 135 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura