Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa brat pentru miniincarcator Bobcat T190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat T190
Cod produs
LTSM9X3A-D
Descriere
De azi dimineata, utilajul tau pare ca „danseaza” de fericire! Bratul e vioi nevoie mare si daca te uiti mai atent, parca si cupa iti zambeste! Incepi sa iti pui intrebari si totusi poti sa te juri ca nu ai consumat nimic! Noi te credem pe cuvant! Cu siguranta stie ca ne-ai contactat si am stabilit detaliile pentru a-ti trimite aceasta bucsa brat miniincarcator Bobcat T190 deosebita!

Un produs de calitate, la momentul potrivit, poate schimba starea utilajului tau in bine! Detaliile sunt importante in orice aspect al vietii, cu atat mai mult in acest domeniu. S-a dovedit faptul ca, uneori, amanarea inlocuirii unei piese de schimb uzate sau deteriorate a periclitat durata de functionare a miniincarcatorului. Nu risca! Ia legatura cu noi si te vom indruma cum stim noi mai bine!

Utilajul iti vorbeste! Asculta-l si verifica-l cu atentie!

Bucsele sunt piese de uzura, ce lucreaza “din umbra”, avand diverse roluri: de ghidare, extractie, gaurire si altele. Aceasta bucsa brat pentru miniincarcator Bobcat T190 are un obiectiv bine stabilit, de la care nu se abate! Ea joaca un rol important in viata utilajului tau:
• de prindere sau fixare;
• asigura manevrabilitatea;
• sustine durata de utilizare a miniincarcatorului.

Suntem alaturi de tine in fiecare zi, mereu cu noi informatii!

Serviciul nostru de consultanta gratuita este prietenul de care ai nevoie! Cel caruia ii poti spune ce te supara, ce griji si ce indoieli ai, caruia ii poti cere sfaturi despre piese de schimb si despre utilajul tau, fara sa iti fie teama de critici si tot el este cel pe care te poti baza sa iti raspunda sincer. Nu cerem nimic in schimb! Noi ti-l punem cu drag la dispozitie! Contacteaza-ne!

Se intampla rar! Totusi, daca aceasta bucsa brat miniincarcator Bobcat T190 a fost prinsa cu defectiuni de fabricatie la purtator, te poti baza pe o garantie de 6 luni!

Ne dorim sa venim in sprijinul tau cu adevarat! Pentru acest lucru este important ca toate serviciile oferite sa fie unele memorabile! Aceasta bucsa brat miniincarcator Bobcat T190 e incantata sa te anunte ca te poate vizita rapid, prin intermediul serviciului nostru de livrare. Mai exact, poate ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara. Suna-ne la numerele de telefon afisate pe site sau daca ai drum prin zona, te asteptam la sediu!

Pretuieste-ti utilajul pana la capat! Rasfata-l cu piese de schimb performante, dar nu te opri aici! Alege servicii de montaj pe masura! Nu compromite viabilitatea produselor si nici durata de functionare a utilajului tau! Apeleaza la specialisti! Te sustinem si te indrumam spre cele mai corecte optiuni!

Specificatii tehnice
38x44x32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura