Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cauciuc levier mars pentru miniincarcator Bobcat T190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T190
Cod produs
XOCJAEUP-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa cauciuc levier mars Bobcat T190 a strabatut distante intregi pana a ajunge in depozitul nostru. I-o fi fost frica de zbor? S-o fi temut de furtunile de pe mare? Oricum a fost, a ajuns cu bine, a fost primita cum se cuvine, ca un oaspete de seama. Ne-am facut un scop din a ne aproviziona numai cu produse de calitate premium, ca utilajul tau sa aiba o functionalitate indelungata si fara sincope.  Nu ne-a scapat niciun amanunt. Vino la noi. E cea mai buna decizie ever!

In business inveti tot timpul cate ceva. Nu te lasa in pace nicio secunda.  De pilda, urmarind istoria pietei, am invatat a nimeni nu-ti garanteaza succesul. Au aparut firme mari, s-au dat balene, iar acum nu a mai ramas nici macar numele. Pentru ca nu au stiut cum sa administreze succesul. Succesul nu iese dintr-o palarie la o simpla lovire cu varful baghetei. Si nici nu sta docil la picioare, precum un pudel. Neah, e naravas si capricios. Garantia lui ti-o aduce doar: munca adevarata, seriozitatea, inteligenta si perseverenta. Foanfele nu.  Noi suntem cea mai buna veste pentru business-ul tau. Vino alaturi de noi.

Bucsa cauciuc levier mars Bobcat T190 un exercitiu de nota 10
Desi este un urias mecanic, Bobcat poate dovedi abilitati de mobilitate si flexibilitate surprinzatoare. Acest lucru este posibil datorita conceptiei, desigur, dar si datorita pieselor de schimb si rolului lor in acest sens. Una din ele este aceasta bucsa de cauciuc, care asigura levierului de mars nu doar rezistenta la uzura ci si o mobilitate deosebita.

Ce bine ne intelegem noi doi
Parca am fi unul singur, nu doi… Iar, uneori, afli asta chiar de la inceput. Cand ai sunat si ti-a raspuns unul din consultantii nostri. Cand i-ai spus ca utilajul tau are o problema de natura tehnica si ti-a raspuns ca doar pentru foarte putin timp. Din cateva intrebari a aflat unde e problema. Apoi ti-a oferit solutia. Uneori chiar si o solutie de rezerva, pentru ca este bun. N-ai apucat sa-l intrebi cat costa caci ti-a spus deja ca toata consultanta este gratuita. Rezultatul? Ne-am inteles, piesa este in masina la curier.

Garantie
Daca ai cumparat de la noi reprezinta deja o dovada de incredere. Nu vrem sa ti-o inselam.  Asadar, vom trimite impreuna cu facture si piesa de schimb, certificatul ei de garantie. Astfel, o bucsa cauciuc levier mars pentru miniincarcator Bobcat T190 dispune de o perioada de 6 luni de garantie, pentru toate defectiunile din fabrica.

Livrare
In ceea ce priveste livrarea, aici nu e de joaca. Trebuie sa fii prompt. Noi suntem cei mai prompti. Poti sa ne contactezi telefonic, sau poti sa ne scrii direct pe site - comanda urmeaza sa fie livrata in cel mult 24 de ore, cu plata ramburs. Sau poti sa ne faci o vizita la sediul de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Tu alegi, noi punem in opera.

Montaj
Iti dam o veste serioasa, nici aici nu e de joaca. Te sfatuim sa cauti cu mare atentie o persoana care se se ocupe de montajul bucsei. Cauta sa fie un profesionist cu experienta mare in mecanica. Daca nu te descurci ne poti contacta pe noi. Avem recomandari sigure pentru tine, oriunde in tara. Agenda cu contacte e full.
Specificatii tehnice:
• 10x22x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura