Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cauciuc levier mars pentru miniincarcator Bobcat 630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 630
Cod produs
N4LWA5TR-SC
Out Of stock
Descriere
Daca vrei ca o reparatie finalizata cu succes si in urma careia utilajul tau sa performeze la fel ca in ziua achizitionarii lui, este foarte clar ca ai nevoie de o bucsa cauciuc levier mars Bobcat 630 originala. Una noua si rezistenta, dintr-un cauciuc cu o textura deosebita. Sa stii ca, uneori, aceasta vine de foarte departe. O cautam indiferent unde se afla ca, la final, sa ajunga in mecanismul utilajului tau cat mai repede si sa-l puna din nou la treaba. Lucreaza cu noi si parcul tau de masini va avea suportul celor mai bune solutii.

Increderea se castiga foarte greu. Uneori e mai usor sa castigi milionul la Loto. Milionul de Euro. Atat de greu poate fi. Dar daca lucrezi la asta zi de zi, daca aduci activitatii tale zilnic cate ceva nou, mai bun, si mai bun, daca pastrezi in orice relatie doza maxima de respect, atunci partenerii tai vor stii ca esti potrivit sa faci parte din cercul lor restrans. Tinem mult la puterea unei stranger de mana si suntem intotdeauna atenti la fiecare detaliu si fiecare amanunt ca sa nu te dezamagim.

Bucsa cauciuc levier mars Bobcat 630 ca sa nu ai griji
Atunci cand se afla in lucru, fara indoiala ca operatorul utilajului are nevoie, sa execute actiuni rapide, uneori bruste. Acest lucru reclama un sistem de transmisie/directie foarte corect functional. Insa, la fel, este necesar ca levierul de mars sa functioneze silentios si sa fie maxim mobil.

Noi cu teoria, tu cu jucaria
Daca ai nevoie de recomandari in plus, daca sunt neclaritati legate de piesa cumparata de la noi, suntem la un click distanta. La fel ca si ceilalti client ai nostri, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita pe o arie mai larga de probleme, in afara de produsul comandat. Daca nu prea le ai cu aspectul teoretic al spetei, nu pune presiune pe tine. Asta ne priveste doar pe noi, nu trebuie sa te incarci. Comanda acum piesa de care ai nevoie, ea va sosi iar noi pe loc te vom lamuri.

Garantie
Aceasta bucsa cauciuc levier mars pentru miniincarcator Bobcat 630 vine cu o garantie de 6 luni de zile, timp in care pentru orice defect de fabricatie, poti trimite produsul inapoi ca sa primesti la schimb unul bun. Vei gasi in pachet, alaturi de factura, certificatul de garantie. Pastreaza-l, e o mica avere.

Livrare
Echipa noastra va face toate diligentele pentru a expedia bucsa cat mai repede, astfel incat tu intri in posesia ei in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Exista si varianta de a veni la sediul nostru pentru a o ridica personal.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Lucrarile de montaj executate de mecanici priceputi sunt fara moarte, sunt ca la carte. Macar din aceste motive iti recomandam sa-i oferi piesei achizitionate sansa de a nu fi cumparat-o degeaba! Ar fi pacat sa ti-o aranjeze vreun macelar. Asculta-ne sfatul, e bun.

Specificatii tehnice:
• 10x22x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura