Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cauciuc levier mars pentru miniincarcator Bobcat 742

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 742
Cod produs
0QDMABGI-SC
Out Of stock
Descriere
Un antreprenor de succes nu doar isi recunoaste greselile dar e si suficient de abil ca sa invete din ele. Asa ca, daca s-a intamplat vreodata sa iti cumperi o bucsa cauciuc levier mars Bobcat 742 de pe la vreo taraba sau talcioc de cartier si ti-a data atata satisfactie cat reuseste sa faca un plop pere, suntem sigur ca a doua oara nu vei mai repeta schema aceasta nefericita, vei trage invatamintele necesare din ea si, la final, vei apela la magazinul nostru de elita. Nu suntem mama ranitilor, suntem Elvetia alegerilor de succes.

Wa, ce tare suna asta! “daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta”. Daca ar fi maxima noastra am posta-o pe frontispiciu pentru toti clientii si partenerii nostri surprinsi, uneori, de indoiala. Sau de de comoditate. A scris-o Woody Allen parca pentru noi. Noi suntem momentul tau potrivit, nu astepta sa ai nevoie de el, vino acum! Cere-ne sfatul, anticipam impreuna planuri de revizie, tendinte in piata pieselor de schimb si chiar a utilajelor grele, urmarim dinamica pietei fortei de munca de specialitate ca sa stim unde sa apelam la un mecanic cand e nevoie. Vino cu noi si nu te va intrece nimeni.

Bucsa cauciuc levier mars Bobcat 742 da timpul inapoi
Desi este un urias mecanic, Bobcat poate dovedi abilitati de mobilitate si flexibilitate surprinzatoare. Acest lucru este posibil datorita conceptiei, desigur, dar si datorita pieselor de schimb si rolului lor in acest sens. Una din ele este aceasta bucsa de cauciuc, care asigura levierului de mars nu doar rezistenta la uzura ci si o mobilitate deosebita.

Zece intamplari ciudate si-o minune
A te hotari asupra unui lucru este uneori mai greu decat a urca varful Moldoveanul imbracat office si cu o cafea in mana. Mai ales daca nu esti foarte bine pus la punct cu informatia. Te scutim noi de ascensiunea plina de risc. Mai ales cand lasi in urma Bobcat-ul intr-o postura contemplativa. Consultantii nostri iti ofera gratuit tot setul de informatii legate de problema sa tehnica. Daca are zece probleme diferite, ei au pentru fiecare solutia potrivita. Experienta lor raspunde prezent la fiecare apel. Fara numar.

Garantie
Atunci cand te hotarasti sa cumperi o bucsa cauciuc levier mars pentru miniincarcator Bobcat 742 fa-o de la depozitul nostru. Cu sufletul deschis. Caci avem produse imbatabile. Mai mult decat atat, iti oferim o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. E tot ce-ti trebuie pentru o afacere fara griji.

Livrare
Ai privit vreodata atent un stup de albine? Vino intr-o zi pe la noi sa vezi cu ochii tai acest lucru. Suntem harnici, implicati si empatici. Ne dorim ce iti doresti si tu, adica sa intri rapid in posesia piesei comandate. O primesti in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal de la sediul nostru, daca esti prin zona! Afli detalii utilizand datele din contact . Iar noi ne ocupam de tot. Bzzzzz!

Montaj

Mare grija la montaj, bratuka! Este o lucrare pe care o poate face oricine, dar n-o reusesc decat aia care se pricep. Montajul poate compromite tot efortul tau financiar, daca nu este unul de calitate. Iti trebuie un mecanic bun. Daca il ai, succes. Daca nu il ai, iti trimitem noi unul bun. Foarte bun. Succes!

Specificatii tehnice:

• 10x22x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura