Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cauciuc levier mars pentru miniincarcator Bobcat 883

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 883
Cod produs
JA37Q4NL-SC
Out Of stock
Descriere
Alegerea unei piese noi de schimb pentru utilajul tau aduce pentru multi a rebus. Caci majoritatea nu sunt deprinsi cu termenii tehnici. So, cand e sa cauti o bucsa cauciuc levier mars Bobcat 883 fa in asa fel si te bloca in asta. Fi inspirat si delega problema unui cunoscator. Noi iti recomandam pe oricare din specialistii nostri. Eu o preiau, o analizeaza si, la final, primesti recomandarea potrivita. Asta inseamna ca ai piesa, ai optiunea de livrare si ai si posibilitatea de montaj rapid. Rebusul e rezolvat.

De cate ori nu l-ai auzit pe nea Petrica, mormaind prin curte. „Ba frate, dar n-a vazut ca e stift? Cat sa ii mai invat?” Poate ca ai fost neatent, sau nu te-ai priceput dar ai vrut sa epatezi. Se mai intampla. Doar ca lucrarea e in plina dezvoltare, trebuie sa te grabesti. E clar ca trebuie sa schimbi. Poate nu strategia, dar furnizorul sigur. Ai cheltuit multi bani pe piese fake, ai primit sfaturi de la tot felul de amatori. Gata! Asculta-l pe nea Petrica. De o luna iti tot spune de „baietii aia de la ACN”. Nu trebuie decat sa pui mana pe telefon si sa ii suni. Asculta-l pe om caci stie ce spune.

Bucsa cauciuc levier mars Bobcat 883 un exercitiu de nota 10
Desi este un urias mecanic, Bobcat poate dovedi abilitati de mobilitate si flexibilitate surprinzatoare. Acest lucru este posibil datorita conceptiei, desigur, dar si datorita pieselor de schimb si rolului lor in acest sens. Una din ele este aceasta bucsa de cauciuc, care asigura levierului de mars nu doar rezistenta la uzura ci si o mobilitate deosebita.

Ce bine ne intelegem noi doi
Parca am fi unul singur, nu doi… Iar, uneori, afli asta chiar de la inceput. Cand ai sunat si ti-a raspuns unul din consultantii nostri. Cand i-ai spus ca utilajul tau are o problema de natura tehnica si ti-a raspuns ca doar pentru foarte putin timp. Din cateva intrebari a aflat unde e problema. Apoi ti-a oferit solutia. Uneori chiar si o solutie de rezerva, pentru ca este bun. N-ai apucat sa-l intrebi cat costa caci ti-a spus deja ca toata consultanta este gratuita. Rezultatul? Ne-am inteles, piesa este in masina la curier.

Garantie
Daca ai cumparat de la noi reprezinta deja o dovada de incredere. Nu vrem sa ti-o inselam.  Asadar, vom trimite impreuna cu facture si piesa de schimb, certificatul ei de garantie. Astfel, o bucsa cauciuc levier mars pentru miniincarcator Bobcat 883 dispune de o perioada de 6 luni de garantie, pentru toate defectiunile din fabrica.
Livrare

In ceea ce priveste livrarea, aici nu e de joaca. Trebuie sa fii prompt. Noi suntem cei mai prompti. Poti sa ne contactezi telefonic, sau poti sa ne scrii direct pe site - comanda urmeaza sa fie livrata in cel mult 24 de ore, cu plata ramburs. Sau poti sa ne faci o vizita la sediul de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Tu alegi, noi punem in opera.

Montaj
Iti dam o veste serioasa, nici aici nu e de joaca. Te sfatuim sa cauti cu mare atentie o persoana care se se ocupe de montajul bucsei. Cauta sa fie un profesionist cu experienta mare in mecanica. Daca nu te descurci ne poti contacta pe noi. Avem recomandari sigure pentru tine, oriunde in tara. Agenda cu contacte e full.

Specificatii tehnice:

• 10x22x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura