Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cauciuc pentru pedala mars miniincarcator Bobcat T190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T190
Cod produs
FZTYI608-AC
Out Of stock
Descriere
Cand gasesti piese de calitate ca cele pe care ACN le are, nu mai cauti in alta parte! De exemplu, aceasta bucsa cauciuc pedala mars Bobcat T190 este una dintre piesele de uzura rezistente pe care le furnizam clientilor nostri.

Mai are rost sa cauti cand noi o avem si este o piesa de top? Noi spunem ca nu! Contacteaza-ne si iti dam toate detaliile. Si daca mai ai nevoie si de alte piese, noi avem mii de piese in depozit! Vorbeste cu noi si iti trimitem piesele de care ai nevoie!

Bucsa cauciuc pedala mars Bobcat T190 - uzura intarzie cand ai o bucsa de calitate!
Viata utilajului tau depinde de modul in care este intretinut. Daca acorzi atentie pieselor de uzura, cu siguranta utilajul va functiona excelent. O bucsa, ca cea pe care ti-am prezentat-o, are rolul de a prelua uzura din mecanismul de actionare a pedalei de mars. Este important sa nu-i dai voie uzurii sa se instaleze, iar pentru aceasta, alegerea unor piese de calitate este decisiva.

Cand vine vorba de piese pentru utilaje, intrebarile tale au raspunsuri la noi!
Poate ai intrebat si in stanga si in dreapta… Si colegii si colaboratorii… Nimeni nu a stiut raspunsul. Cand vine vorba de utilaje si piese pentru acestea, te provocam sa incerci sa ne intrebi si pe noi.

Avem un departament de Identificari care se ocupa exact cu aceasta: a raspunde la acele intrebari la care tu nu stii sau nu ai gasit raspunsul. Este un serviciu gratuit pentru ca noi ne pretuim clientii si vrei sa-i sustinem in activitate. Nu ezita! Intreaba-ne!

Cand este vorba despre piese de calitate, garantia este un lucru de la sine inteles. Iar piesele noastre sunt astfel de piese. Le achizitionezi de la noi avand o perioada de garantie de minim 6 luni. Certficatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Poti comanda linistit aceasta bucsa cauciuc pentru pedala mars miniincarcator Bobcat T190 pentru ca ai garantie!

Noi stim ca lucrurile nu pot sta pe loc. De aceea ne misca repede si iti trimitem comanda acolo unde esti tu! Oriunde in tara, coletul ajunge la tine in maxim 24 de ore. Stim cat de importanta este o livrare rapida, asa ca imediat dupa ce am primit comanda ta, pregatim livrarea.

Contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site si fii sigur ca am trimis piesa catre tine.

Un montaj facut de cei care nu stiu ce fac este… doar praf aruncat in ochii tai! Crezi ca utilajul merge… dar stai sa vezi cand se opreste! Nu doar o piesa va fi afectata, ci chiar mai multe. De aceea, te indemnam sa nu faci economie la montaj.

Un montaj corect, facut de specialisti este o investitie pe care o faci pentru buna desfasurare a activitatii tale. Nu cunosti specialisti? Intreaba-ne! Avem colaboratori care stiu ce fac!

Specificatii tehnice:
- 10x22x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura