Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cauciuc pentru pedala mars miniincarcator Bobcat S300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S300
Cod produs
KW7936AH-AC
Out Of stock
Descriere
Nu stii de unde sa achizitionezi bucse rezistente? De la noi! De la ACN! Avem pe stoc aceasta bucsa cauciuc pedala mars Bobcat S300 - o piesa de uzura trainica, realizata in ateliere de catre pasionatii domeniului. Daca ai nevoie de o alta piesa, suntem oricand aici! In depozitul nostru, gasesti o gama larga de piese pentru utilaje, toate selectate cu grija pentru a indeplini criteriul calitatii. Vorbeste cu noi pentru ca avem piesele de care ai nevoie!

Bucsa cauciuc pedala mars Bobcat S300 - protejeaza de uzura!
A acorda atentie detaliilor inseamna a acorda atentie si pieselor de uzura. Atunci cand sunt uzate, functionarea utilajului are de suferit. O bucsa, ca cea pe care ti-am prezentat-o, are rolul de a prelua uzura din mecanismul de actionare a pedalei de mars. Astfel, a-i subestima importanta, inseamna a da voie uzurii sa se instaleze! Si nu doar uzurii acestei piese, ci chiar a acelora pentru care aceasta preia din incarcatura.

Acum stii ca… atunci cand nu stii, stim noi!
Pentru ca activitatea pe santier sau pe camp, sa se deruleze in conditii bune, ai nevoie si de informatii. Pe unele, le ai. Pe alte, sunt situatii in care este nevoie sa le gasesti si nu stii de unde. Pentru acele situatii, am infiintat un serviciu de consultanta. Este un serviciu gratuit.

De ce am facut aceasta?
Pentru ca a identifica extrem de corect de ce are nevoie un utilaj pentru o functionare exemplara poate fi o provocare si atunci cand esti profesionist. Asadar, colegii nostri de la departamentul de Identificari sunt foarte priceputi si abia asteapta sa-ti raspunda la intrebari ori de cate ori ai nevoie. Ai curaj! Intreaba-ne!

Piesele noastre sunt piese de calitate care au certificate de garantie. Desi sunt rare, defectiunile din fabrica pot fi prezente. Pentru acele situatii nedorite, piesele pe care le achizitionezi de la noi au o perioada de garantie de minim 6 luni. Certficatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Bucsa cauciuc pentru pedala mars miniincarcator Bobcat S300 ajunge repede acolo unde esti tu! In maxim 24 de ore, oriunde in tara. Ne gandim mereu cum putem sa-ti sustinem activitatea si stim ca o livrare rapida este foarte importanta pentru tine. Suntem alaturi de tine si ne miscam extrem de repede pentru ca piesele necesare sa ajunga la tine!
Contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site si comanda ta va fi pe drum catre tine! R.E.P.E.D.E. si B.I.N.E.

Nu este suficient ca piesa sa fie una de calitate! Este necesar si ca montajul sa fie unul corect! Te indemnam sa apelezi la cei care stiu ce fac, la profesionisti. Un montaj corect este ceea ce iti doresti. A economisi bani la montaj, inseamna, de fapt, a afecta functionarea utilajului si, deci, a pierde bani. Nu economisi acolo unde nu este cazul!
Nu cunosti specialisti? Ii stim noi! Intreaba-ne!

Specificatii tehnice
10x22x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura