Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering pentru miniincarcator Bobcat T190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
NBJ4FRS9-RA
Out Of stock
Descriere
Acest simering miniincarcator Bobcat T190 este, in realitate, o garnitura elastica de etansare care se monteaza pe anumite organe cu ajutorul unui resort spiral in forma de inel. Piesa este fabricata din materii prime super rezistente, fiind, asadar, o alegere optima care se bucura de certificarea producatorului Bobcat. Simeringul are rolul de a etansa in ambele parti ale componentei pe care este montat.
Fiindca “lucreaza” intr-un mediu cu presiuni si temperaturi ridicate, este esential ca aceste garnituri sa fie fabricate din materiale durabile. Impactul alegerii unei piese de schimb pentru afacerea ta este unul major! Atunci cand alegi piese de schimb pentru utilajele tale, este bine sa iei in calcul cateva aspecte importante: durabilitatea, rezistenta, performanta acestora!

Un simering miniincarcator Bobcat T190 este un articol fiabil si de incredere!
Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Componenta propusa de noi ajuta la etansarea bucsei, protejeaza de praf si impuritati.

Servicii de top! Chiar aici, la noi!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Garantie
Un simering miniincarcator Bobcat T190 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Documentele produselor achizitionate sunt certitudinea de care ai nevoie!

Livrare
Un simering pentru miniincarcator Bobcat T190 este alegerea corecta pentru vehiculul tau, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livrarea va fi realizata prin cei mai seriosi si rapizi curieri!

Montaj
Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice

• Diametru interior x Diametru exterior x Inaltime = 32 x 38 x 3 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura