Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba suport baterie pentru miniincarcator Bobcat T190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T190
Cod produs
XTSI1UE0-MI
Out Of stock
Descriere
Saiba suport baterie Bobcat T190 are toate documentele de executie ale unei piese originale, de buna calitate si poate sa iti ofere siguranta ca bateria ta sta la locul ei. E foarte important ca fiecare parte a unui ansamblu sa isi indeplineasca cu responsabilitate rolul, altfel intreg angrenajul va fi compromis. Comanda se poate face telefonic sau prin formularul de pe site.

Iti recomandam sa treci in revista si serviciile pe care le poti accesa la noi: consultanta gratuita, depanare tehnica mobila, livrarea rapida, inchiriere de utilaje, si, daca mai ai nevoie de ceva, nu ezita sa ne suni!Suntem gata sa invatam si noi din experienta ta!

Depanarea mobila este doar unul dintre serviciile noastre!
Avem colaboratori in fiecare judet, care pot veni cu echipe mobile de depanare daca utilajul tau a ramas blocat pe camp. Sigur unul dintre ei se afla in apropierea ta. Suna la noi si te vom pune in legatura cu el!

Saiba suport baterie Bobcat T190 are un rol important: fixeaza!
Puterea unui utilaj este data de fiecare componenta a sa, oricat de neinsemnata ar parea ea.Atunci cand o piesa importanta incepe sa joace, poate produce avarii in lant.Pentru a asigura protectia zonei de strangere sau pentru a preveni desurubarea este foarte important ca pana si cele mai simple saibe sa fie de buna calitate.

Suna! Suntem aici pentru tine!
Serviciul nostru de consultanta gratuita poate elucida misterul unei defectiuni greu de diagosticat. Expertii nostri iti pot spune la telefon, dupa o descriere succinta a problemei tale, care este cauza defectiunii, care este cu exactitate piesa care trebuie inlocuita si te pot ghida in reparatie. Suna-i, sunt amabili si competenti!

Te asiguram ca piesele noastre au toate documentele de calitate, de aceea vei primi prin curier rapid saiba suport baterie pentru miniincarcator Bobcat T190 si:
- certificatul de garantie pentru 6 luni
- factura

Poti ridica personal saiba suport baterie Bobcat T190 din depozitul nostru! Prin curier rapid ea ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, se afla pe stoc! Poti deschide pachetul la livrare, si poti efectua plata ramburs.

Nu improviza, chiar daca suntem siguri ca stii sa montezi o saiba! Saibele de obicei sunt o parte a unui ansamblu, si e bine ca orice mecanism complex sa fie montat de un tehnician cu experienta! Iti putem recomanda noi pe cineva!

• metal
• 10x26x6,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura