Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba suport baterie pentru miniincarcator Bobcat S205

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S205
Cod produs
BR92OA5N-MI
Out Of stock
Descriere
Poti avea incredere ca saiba suport baterie Bobcat S205 isi va face constiincios datoria: va fixa cum nu se poate mai bine bateria utilajului tau. Cum altfel daca este originala Bobcat! Are toate certificarile care ii atesta calitatea si fiabilitatea. Opteaza pentru piese originale si utilajul tau va ofta de multumire! Poti comanda direct prin formularul de pe site sau telefonic!

Ne-am gandit cum am putea sprijini afacerile clientilor nostri si am creat o multime de servicii, trebuie doar sa le incerci si vei vedea cat de utile sunt! Avem consultanta gratuita, depanare mobila, livrare rapida, inchiriere de utilaje. Cauta pe site si vei avea perspectiva unei colaborari avantajoase!

Partenerii nostri au un cuvant de spus!
Avem o retea de colaboratori distribuiti prin toata tara, care pot oferi depanare cu echipe mobile. Nu-i asa ca ti s-a intamplat sa ramai in pana pe camp si sa nu vezi nicio iesire? Acum poti sa ne treci pe noi in telefon la rubrica ”salvare din situatii de criza”!

Saiba suport baterie Bobcat S205 are un rol important: fixeaza!
Puterea unui utilaj este data de fiecare componenta a sa, oricat de neinsemnata ar parea ea. Atunci cand o piesa importanta incepe sa joace, poate produce avarii in lant. Pentru a asigura protectia zonei de strangere sau pentru a preveni desurubarea este foarte important ca pana si cele mai simple saibe sa fie unele de buna calitate.

Suna! Suntem aici pentru tine!
Serviciul nostru de consultanta gratuita poate elucida misterul unei defectiuni greu de diagosticat. Expertii nostri iti pot spune la telefon, dupa o descriere succinta a problemei tale, care este cauza defectiunii, care este cu exactitate piesa care trebuie inlocuita si te pot ghida in reparatie. Suna-i, sunt amabili si competenti!

Te asiguram ca piesele noastre au toate documentele de calitate, de aceea vei primi prin curier rapid saiba suport baterie pentru miniincarcator Bobcat S205 si:
- certificatul de garantie pentru 6 luni
- factura

Poti ridica personal saiba suport baterie Bobcat S205 din depozitul nostru! Prin curier rapid ea va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, mereu se afla pe stoc! Poti deschide pachetul la livrare, si poti efectua plata ramburs.

Nu improviza, chiar daca suntem siguri ca stii sa montezi o saiba! Saibele de obicei sunt o parte a unui ansamblu, si e bine ca orice mecanism complex sa fie montat de un tehnician cu experienta! Iti putem recomanda noi pe cineva!

• metal
• 10x26x6,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura