Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Saiba suport baterie pentru miniincarcator Bobcat T180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T180
Cod produs
CVWZHERM-MI
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau este, in ansamblul sau, un personaj din filme SF. Trebuie doar sa te uiti cat de usor se manevreaza si cata putere poate sa degaje si atunci vei intelege ca fiecare parte, cat de mica, din care este construit, contribuie la asta. Saiba suport baterie Bobcat T180 are toate certificarile unei piese originale, de buna calitate si poate sa iti fixeze bateria in siguranta.

Poti comanda simplu telefonic sau prin formularul de pe site. Serviciile noastre sunt la fel de importante pentru afacerea ta ca si piesele de schimb: consilierea gratuita, reparatii „la locul faptei”, livrare rapida, inchiriere, garantie - totul pentru ca afacerea ta sa castige in eficienta!

Ce faci cu utilajul blocat pe camp, ai la cine sa apelezi?
Ai toata increderea ca rezolvarea problemei tale poate sta la noi si la partenerii nostri, care au ateliere si echipe mobile de depanare! Suna la noi si problema ta tocmai a inceput sa dispara!

Saiba suport baterie Bobcat T180 are un rol important: fixeaza!
Puterea unui utilaj este data de fiecare componenta a sa, oricat de neinsemnata ar parea ea.Atunci cand o piesa importanta incepe sa joace, poate produce avarii in lant.Pentru a asigura protectia zonei de strangere sau pentru a preveni desurubarea este foarte important ca pana si cele mai simple saibe sa fie de buna calitate.

Suna! Suntem aici pentru tine!
Serviciul nostru de consultanta gratuita poate elucida misterul unei defectiuni greu de diagosticat. Expertii nostri iti pot spune la telefon, dupa o descriere succinta a problemei tale, care este cauza defectiunii, care este cu exactitate piesa care trebuie inlocuita si te pot ghida in reparatie. Suna-i, sunt amabili si competenti!

Te asiguram ca piesele noastre au toate documentele de calitate, de aceea vei primi prin curier rapid saiba suport baterie pentru miniincarcator Bobcat T180 si:
- certificatul de garantie pentru 6 luni
- factura

Poti ridica personal saiba suport baterie Bobcat T180 din depozitul nostru! Prin curier rapid ea ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, se afla pe stoc! Poti deschide pachetul la livrare, si poti efectua plata ramburs.

Nu improviza, chiar daca suntem siguri ca stii sa montezi o saiba! Saibele de obicei sunt o parte a unui ansamblu, si e bine ca orice mecanism complex sa fie montat de un tehnician cu experienta! Iti putem recomanda noi pe cineva!

• metal
• 10x26x6,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura