Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat T190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T190
Cod produs
WPQU5J7E-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat T190 te asteapta in depozitul nostru! Stalpul de rezistenta al bratului de utilaj, fara aceasta piesa de schimb utilajul tau nu ar mai functiona in parametri normali. Seteaza-ti prioritatile! Cauta sa investesti pe termen lung prin intermediul pieselor de schimb la o calitate superioara. Utilajul tau o sa-ti multumeasca! Un utilaj fericit si sanatos, o activitate prospera!

Intretinerea corespunzatoare a pieselor de schimb este cheia succesului! De ce? Pentru ca acestea vor rezista pe termen lung, activitatea ta desfasurandu-se fara intreruperi. Piesele de schimb se afla intr-o relatie de interdependenta una cu cealalta. Atunci cand una cedeaza sau incepe sa se impotmoleasca, intreaga echipa va avea de suferit. Evita situatiile nefavorabile!

Piesele de schimb si amprenta pe care o lasa asupra utilajului
Fiecare piesa de schimb este unica, contribuind la buna functionare a utilajului tau. In general, bucsele indeplinesc mai multe functii, printre care se enumera urmatoarele:
• sustinere
• ghidare
• fixare
Astfel, o bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat T190 are responsabilitatea de a asigura o functionare lina si de a reduce uzura masinariei.

Stim sa raspundem solicitarilor tale!
Suntem constienti ca problemele pot aparea oriunde si oricand! Tocmai din acest motiv, inca de la inceput ne-am gandit sa infiintam serviciul de consultanta gratuit. Alaturi de noi, vei avea parte de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Echipa noastra este foarte bine pregatita sa-ti ofere o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, iar de restul ne ocupam noi! Un utilaj sanatos, o afacere prospera!

Aceasta bucsa prindere Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat T190 vine insotita de un certificat de garantie, valabil 6 luni ce vizeaza defectiunile din fabrica. Este important sa fii la curent cu toate detaliile!

Deoarece stim cat de important este timpul pentru tine, avem vesti bune in ceea ce priveste livrarea pieselor de schimb! Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta bucsa prindere Bob-Tach miniincarcator Bobcat T190 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul te preseaza, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Ne cunoastem, iti prezentam depozitul nostru, iar tu iti poti ridica singur piesa de schimb.

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces migalos. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! Ne poti contacta! Echipa noastra abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul tau.

Specificatii tehnice:
• 44 X 163 X 128 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura