Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Termoflot pentru buldoexcavator Komatsu WB97S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S, Komatsu WB97S-2
Cod produs
F0ZPMEGU-D
Out Of stock
Descriere
Nu exista zile negre. Nici macar atunci cand utilajul te lasa in drum. Da-le culoare cu acest termoflot buldoexcavator Komatsu WB97S special conceput. El este perfect compatibil si cu Komatsu WB97S-2 asa ca, daca aveai nevoie de piesa pentru ambele modele, poti spune ca ai impuscat doi iepuri dintr-o lovitura! Produsul este unul origina Yanmar, este calitativ si pregatit sa-ti puna utilajul in miscare.

Nu ne dam in laturi de la nimic! Provoaca-ne sa fim mereu cei mai buni!
Iti venim in intampinare cu piese de calitate si servicii care mai de care. Te ajutam cu asistenta tehnica mobila, te indrumam si iti oferim cele mai bune variante prin serviciul de consultanta gratuita si suntem cu un pas mai aproape de tine prin serviciul de livrare rapida. Asteptam sa ne contactezi!

Oferte personalizate, preturi avantajoase si comenzi onorate la timp!
Este important sa cunosti rolul unei piese, dar si metodele pe care le ai la indemana pentru prelungirea duratei de viata a acesteia. Atentia sporita la detalii face diferenta!
Acest termoflot pentru buldoexcavator Komatsu WB97S creeaza o legatura intre antigel si uleiul din motor, racindu-l prin intermediul unei conducte.
Vechimea produsului sau utilizarea unui antigel impropriu pot cauza defectarea produsului. In acest caz, uleiul de motor nu se mai separa corespunzator de lichidul de racire, rezultatul fiind amestecarea celor 2 lichide. Solutia? Inlocuieste piesa imediat, cu recomandarea de a opri motorul pana la remedierea defectiunii.

Te bucuri de consultanta gratuita si de cele mai bune indrumari!
Serviciul nostru de consultanta e ca cireasa de pe tort. E atragator, e in top si toata lumea e fascinata de el. Iar partea buna e ca acesta e gratuit si usor accesibil. Tot ce trebuie sa faci e sa ne contactezi si vei beneficia de cea mai buna interactiune avuta pana acum!

Nu trebuie sa stai cu grija! Un asemenea termoflot buldoexcavator Komatsu WB97S se bucura de o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica.

Serviciul nostru de livrare rapida e conceput special pentru tine. Atunci cand te confrunti cu o defectiune, e important ca situatia sa se rezolve cat mai urgent. Asadar, acest termoflot buldoexcavator Komatsu WB97S poate ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii. Contacteaza-ne! Gasesti numerele noastre de contact afisate pe site sau treci pe la noi!

Este important ca produsul tau sa beneficieze de un montaj pe masura. Desi pare simplu, nu risca! Apeleaza la profesionisti! Un pont? Trebuie inlocuite filtrul de ulei motor, uleiul de motor si antigelul, cu unul ce are proprietati anticorozive.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura