Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Termoflot pentru incarcator frontal Komatsu WA115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WA115
Cod produs
1HVACMPQ-E
Out Of stock
Descriere
Alege cu incredere acest termoflot incarcator frontal Komatsu WA115 - este un produs original Yanmar, de buna calitate, indispensabil activitatii tale. Avand proprietati deosebite, face parte din categoria celor mai cautate piese. O vei gasi oricand ai nevoie in depozitul nostru, astfel incat sa iti fie la indemana si sa intri urgent in posesia ei. Te sfatuim nu mai amana! Nu compromite viata utilajului tau prin folosirea unui produs cu deficiente. Suna-ne imediat!

Daca ne cunosti, ai afla ca muncim constant pentru imbunatatirea serviciilor pe care le oferim. Si atunci cand atingem un nivel, nu ne oprim la el. Serviciile de calitate se pastreaza prin remedierea rapida a unei situatii existente, prin dedicare si atentie la detalii. Ia legatura cu noi si te vei convinge. Iar si iar. Iti vei dori sa te intorci mereu la noi, iar noi vom fi mereu aici pentru tine!

Se poate monta si pe incarcator frontal Komatsu WA115-3

Ai nevoie de acest termoflot incarcator frontal Komatsu WA115 - el face legatura intre antigel si uleiul din motor, racindu-l printr-o conducta!
Fiecare piesa a utilajului se imbina perfect in utilajul tau si are rolul ei. Acum stii de ce ai nevoie de un termoflot nou.

Piesa poate deveni necorespunzatoare daca, din cauza vechimii ei, sau din cauza utilizarii unui antigel impropriu, nu se mai poate realiza o buna separare a uleiului de motor fata de lichidul de racire, cauzand amestecarea celor 2 lichide. Piesa trebuie inlocuita imediat si se recomanda oprirea motorului pana la remedierea defectiunii.

Beneficiaza si tu de cele mai bune produse!
Te poti baza pe serviciul nostru de consultanta! E gratuit si a fost conceput special pentru tine. Nu ezita sa ne contactezi! Indiferent ce nelamuriri ai, sau ce informatii cauti, noi suntem aici pentru tine!

Producatorul ofera pentru acest termoflot incarcator frontal Komatsu WA115 o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica. O vei regasi in colet.

Nu conteaza destinatia! Piesele noastre beneficiaza de livrare rapida. Acest termoflot incarcator frontal Komatsu WA115 poate fi al tau in aproximativ 24 de ore, indiferent unde te-ai afla in tara.
Apeleaza-ne folosind numerele de telefon afisate pe site, completeaza formularul “cere oferta” sau vino sa ne vizitezi la sediu!

La prima vedere, montajul poate parea simplu. Nu te lasa pacalit! Pentru ca montajul sa fie optim, e important sa tii cont de un aspect vital pentru utilajul tau: trebuie inlocuit filtrul de ulei motor, uleiul de motor si antigelul, cu unul ce are proprietati anticorozive.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura