Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Termoflot pentru buldoexcavator Komatsu WB91R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R, Komatsu WB91R-2
Cod produs
U1AZH2VS-D
Out Of stock
Descriere
Buldoexcavatorul tau are nevoie de piese de calitate. Ii recomandam acest termoflot buldoexcavator Komatsu WB91R ce face parte din categoria produselor de top, fiind un produs original Yanmar.
Este o piesa ce se adapteaza nevoilor utilajului tau, prelungindu-i durata de functionare. In cazul in care esti in cautarea unei variante pentru Komatsu WB91R-2 te anuntam ca acest produs este perfect compatibil.

Alegerile le facem singuri, in fiecare zi! Dar asta nu inseamna ca strica un pic de ajutor. Mai ales cand el vine din partea specialistilor. Echipa noastra e incantata sa iti raspunda la intrebari si sa iti gaseasca cele mai potrivite solutii. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi!

Alege calitatea in fiecare zi!
Este important sa cunosti rolul unei piese, dar si metodele pe care le ai la indemana pentru prelungirea duratei de viata a acesteia. Atentia sporita la detalii face diferenta!
Acest termoflot pentru buldoexcavator Komatsu WB91R creeaza o legatura intre antigel si uleiul din motor, racindu-l prin intermediul unei conducte.
Vechimea produsului sau utilizarea unui antigel impropriu pot cauza defectarea produsului. In acest caz, uleiul de motor nu se mai separa corespunzator de lichidul de racire, rezultatul fiind amestecarea celor 2 lichide. Solutia? Inlocuieste piesa imediat, cu recomandarea de a opri motorul pana la remedierea defectiunii.

Ignorarea problemelor nu va face ca acestea sa dispara!
Serviciul nostru de consultanta e ca cireasa de pe tort. E atragator, e in top si toata lumea e fascinata de el. Iar partea buna e ca acesta e gratuit si usor accesibil. Tot ce trebuie sa faci e sa ne contactezi si vei beneficia de cea mai buna interactiune avuta pana acum!

Nu trebuie sa stai cu grija! Un asemenea termoflot buldoexcavator Komatsu WB91R se bucura de o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica.

Serviciul nostru de livrare rapida e conceput special pentru tine. Atunci cand te confrunti cu o defectiune, e important ca situatia sa se rezolve cat mai urgent. Asadar, acest termoflot buldoexcavator Komatsu WB91R poate ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii. Contacteaza-ne! Gasesti numerele noastre de contact afisate pe site sau treci pe la noi!

Este important ca produsul tau sa beneficieze de un montaj pe masura. Desi pare simplu, nu risca! Apeleaza la profesionisti! Un pont? Trebuie inlocuite filtrul de ulei motor, uleiul de motor si antigelul, cu unul ce are proprietati anticorozive.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura