Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Termoflot Komatsu YM123910-33011

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu YM123910-33011
Cod produs
K27N0IEP-D
Out Of stock
Descriere
Termoflot Komatsu YM123910-33011 - o piesa ce merita toata atentia ta. Atat prin importanta ei, cat si prin calitatea de care da dovada. Vestea buna e ca se gaseste permanent pe stoc si este foarte accesibila. Pretul este unul avantajos, iar termenul de livrare extrem de scurt. Cu siguranta nu vrei sa ratezi sansa de a beneficia de toate avantajele. Apeleaza-ne!

Alaturi de noi ai ocazia de a folosi produse superioare, recomandate de producatori de top, dar si de a te bucura de servicii impecabile. Echipa noastra lucreaza cu pasiune si se dedica fiecarei comenzi. Tu esti cel mai important si remedierea situatiei prin care treci reprezinta o provocare constructiva pentru noi. Colaboreaza cu noi pentru buna functionare a utilajului tau!

Ziua trece mai usor atunci cand utilajul tau functioneaza la potentialul lui maxim!
Fiecare piesa a utilajului se imbina perfect si are rolul ei. Acest termoflot Komatsu YM123910-33011 face legatura intre antigel si uleiul din motor, racindu-l printr-o conducta.
Piesa poate deveni necorespunzatoare daca, din cauza vechimii ei, sau din cauza utilizarii unui antigel impropriu, nu se mai poate realiza o buna separare a uleiului de motor fata de lichidul de racire, cauzand amestecarea celor 2 lichide.
Piesa trebuie inlocuita imediat si se recomanda oprirea motorului pana la remedierea defectiunii.

Nu amana schimbarea pieselor deteriorate!
Te poti baza pe serviciul nostru de consultanta! E gratuit si a fost conceput special pentru tine. Nu ezita sa ne contactezi! Indiferent ce nelamuriri ai, sau ce informatii cauti, noi suntem aici pentru tine!

Producatorul ofera pentru acest termoflot Komatsu YM123910-33011 o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica.

Piesele noastre beneficiaza de livrare rapida. Acest termoflot Komatsu YM123910-33011 poate fi al tau in aproximativ 24 de ore, indiferent unde te-ai afla in tara.
Apeleaza-ne folosind numerele de telefon afisate pe site, completeaza formularul “cere oferta” sau vino sa ne vizitezi la sediu!

La prima vedere montajul se poate dovedi a fi simplu. Insa, pentru ca montajul sa fie optim, e important sa tii cont de un aspect vital pentru utilajul tau: trebuie inlocuite filtrul de ulei motor, uleiul de motor si antigelul, cu unul ce are proprietati anticorozive.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura