Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Termoflot pentru motor Komatsu S4D106

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu S4D106
Cod produs
YW7EPNRG-D
Out Of stock
Descriere
Motorul utilajului tau functioneaza corespunzator cu acest termoflot motor Komatsu S4D106 de calitate, fabricat din cele mai rezistente materiale. Este un produs original Yanmar, conceput cu atenta grija. Cunoscandu-i importanta, stim cat de mult conteaza sa intri rapid in posesia acestei piese. Te poti baza pe stocul existent in depozitul nostru! Tot ce trebuie sa faci e sa iei legatura cu noi!

Cand ai alaturi o intreaga echipa profesionista, pe care stii ca te poti baza, munca devine mai usoara, iar utilajul tau isi desfasoara activitatea nestingherit. Suntem aici pentru orice ai nevoie: piese de top, asistenta tehnica, informatii despre produse si nu numai!

Cu noi nu exista limite! Te ajutam cu orice piesa ai nevoie!
Acest termoflot pentru motor Komatsu S4D106 joaca un rol important in viata utilajului tau. De ce? E simplu:
- formeaza o legatura intre antigel si uleiul din motor
- raceste uleiul din motor prin intermediul unei conducte.
Este important ca produsul utilizat sa fie unul bun. Unul cu probleme va cauza amestecarea uleiului de motor cu lichidul de racire. Principalele motive ce stau la baza defectarii produsului sunt vechimea acestuia sau utilizarea unui antigel impropriu. Sfatul nostru este sa inlocuiesti piesa imediat si sa tii motorul oprit pana la remedierea defectiunii.

Defectiunile se pot agrava daca astepti ziua de maine! Contacteaza-ne!
E gratuit, e usor accesibil, iti aduce cele mai noi informatii si te scapa de griji! Daca inca nu ai ghicit despre ce e vorba, iti spunem noi! Serviciul nostru de consultanta intruneste toate aceste calitati. Nu ezita sa iei legatura cu noi!

Situatia aceasta este putin probabila. Totusi, daca descoperi defecte de fabricatie, e important sa stii ca producatorul iti ofera pentru acest termoflot motor Komatsu S4D106 o garantie de 6 luni.

Acest racitor ulei motor Komatsu S4D106 este fericitul posesor al unui serviciu de livrare rapida. El poate ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, oriunde te afli in tara. Apeleaza-ne! Numerele noastre de telefon sunt afisate pe site sau fa-ne o vizita la sediu!

Inlocuirea filtrului de ulei motor, a uleiului de motor si a antigelului, cu unul ce are proprietati anticorozive, este foarte importanta. Desi la prima vedere pare un lucru usor de facut, sfatul nostru este sa apelezi mereu la servicii profesioniste. Nu uita ca montajul corect dicteaza durabilitatea unei piese!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura