Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Termoflot pentru buldoexcavator Komatsu WB140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB140, WB140-2, WB140-2N
Cod produs
W61ENCF5-D
Out Of stock
Descriere
Hai sa vorbim despre un produs fantastic! Fabricat atent, din cele mai bune materiale, acest termoflot buldoexcavator Komatsu WB140 a fost conceput sa ii asigure utilajului tau o functie importanta. Nu amana, profita de oferta noastra de nerefuzat pentru acest racitor ulei motor original.

Este un produs original Yanmar si, in cazul in care te intrebi, afla ca acest termoflot este extrem de fiabil, compatibil si cu: Komatsu WB140-2, Komatsu WB140-2N, Komatsu WB140PS-2 si Komatsu WB140PS-2N.

Suntem o enciclopedie in domeniu! In fiecare zi invatam lucruri noi si le aplicam. Ne dorim sa atingem perfectiunea si sa iti oferim servicii pe care sa le tii minte o viata intreaga! Spune-le si prietenilor tai despre noi si ofera-le sansa sa beneficieze si ei de servicii reale! Contacteaza-ne!

Servicii ireprosabile si produse de calitate!
Este important sa cunosti rolul unei piese, dar si metodele pe care le ai la indemana pentru prelungirea duratei de viata a acesteia. Atentia sporita la detalii face diferenta!
Acest termoflot pentru buldoexcavator Komatsu WB140 creeaza o legatura intre antigel si uleiul din motor, racindu-l prin intermediul unei conducte.
Vechimea produsului sau utilizarea unui antigel impropriu pot cauza defectarea produsului. In acest caz, uleiul de motor nu se mai separa corespunzator de lichidul de racire, rezultatul fiind amestecarea celor 2 lichide. Solutia? Inlocuieste piesa imediat, cu recomandarea de a opri motorul pana la remedierea defectiunii.

Utilajul tau depinde de alegerile tale!
Serviciul nostru de consultanta e ca cireasa de pe tort. E atragator, e in top si toata lumea e fascinata de el. Iar partea buna e ca acesta e gratuit si usor accesibil. Tot ce trebuie sa faci e sa ne contactezi si vei beneficia de cea mai buna interactiune avuta pana acum!

Nu trebuie sa stai cu grija! Un asemenea termoflot buldoexcavator Komatsu WB140 se bucura de o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica.

Serviciul nostru de livrare rapida e conceput special pentru tine. Atunci cand te confrunti cu o defectiune, e important ca situatia sa se rezolve cat mai urgent. Asadar, acest termoflot buldoexcavator Komatsu WB140 poate ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii. Contacteaza-ne! Gasesti numerele noastre de contact afisate pe site sau treci pe la noi!

Este important ca produsul tau sa beneficieze de un montaj pe masura. Desi pare simplu, nu risca! Apeleaza la profesionisti! Un pont? Trebuie inlocuite filtrul de ulei motor, uleiul de motor si antigelul, cu unul ce are proprietati anticorozive.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura