Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S-2
Cod produs
G9DN3MHE-IA
Out Of stock
Descriere
Radiator Komatsu WB97S-2 - la un pret promotional! Este o componenta nou, livrata impreuna cu un certificat de garantie. Rezista foarte bine in timp si in fata celor mai grele solicitari pentru ca este alcatuit de materiale de calitate. Acestea permit exploatarea intensiva a utilajului. Motorul va fi protejat si capabil sa functioneze la capacitate maxima. Pretul de achizitie este unul foarte avantajos. Livrarea o face cat se poate de repede. Este foarte posibil sa nu dureze mai mult de 24 de ore!

Iti oferim cu amabilitate informatiile de care ai nevoie pentru a cumpara piesele si consumabilele potrivite pentru buldoexcavator si pentru tipul tau de activitate. Cu siguranta iti va prinde bine un sfat bun din partea specialistilor nostri, ii poti contacta oricand ai nevoie de o parere avizata. Sa stii ca nu te costa absolut nimic sa stai de vorba cu ei. Uneori, o astfel de discutie te aduce mai aproape de rezolvarea problemei cu care te confrunti.

Radiator Komatsu WB97S-2 - e cazul sa previi supraincalzirea motorului!
Radiatorul este o componenta principala din sistemul de racire. De cele mai multe ori, radiatorul ajunge sa functioneze incorect ca urmare a depunerii sau acumularii de murdarie. Daca aceste reziduuri se depoziteaza la nivelul radiatorului, ii afecteaza performanta de functionare si au tendinta sa blocheze radiatorul in sensul in care lichidul nu este racit corespunzator. Radiatorul poate rugini, din diferite motive, iar unul dintre aceste motive este chiar agentul de racire. Daca nu este schimbat la intervale regulate, acesta va deteriora componentele din interiorul radiatorului.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Acest radiator pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-2 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest radiator Komatsu WB97S-2 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

700x570x180mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura