Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura galerie evacuare buldoexcavator Komatsu WB97S-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S-2
Cod produs
WCOZ9AJG-M
Out Of stock
Descriere
Gasesti garnitura pentru galeria de evacuare pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-2 in oferta noastra la un pret foarte accesibil.
Daca te-ai saturat de produse care cedeaza dupa doar cateva utilizari si de piese al caror raport pret/ calitate nu este in favoarea ta, iti recomandam garnitura metalica originala Yanmar, destinata folosirii in cadrul motoarelor in 4 pistoane.
Piesa se monteaza intre chiuloasa si galeria de evacuare.

Garnitura noua, originala, asigura o etansare de calitate, care va rezista o perioada de timp considerabil mai lunga decat o piesa aftermarket.
Daca doresti ajutor la identificarea garniturii potrivite pentru utilajul tau, apeleaza cu incredere la unul dintre consilierii nostri tehnici.

Daca ai nevoie de asistenta la montarea pieselor, noi iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate efectua lucrarea la punctul de lucru al buldoexcavatorului. Mecanicii nostri colaboratori, specializati in reparatii motoare utilaje, pot verifica starea in care se afla echipamentul si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai repede.

Contacteaza-ne acum si vom gasi impreuna cea mai buna solutie pentru tine!
Livram garnitura pentru galeria de evacuare in cel mai scurt timp, in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Te asteptam in apropiere de Bucuresti, la sediul firmei, pentru a intra direct in posesia produsului.

Codul produsului este: WCOZ9AJG-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura