Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura galerie evacuare pentru excavator Komatsu PC95R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC95R-2
Cod produs
3RJUZKWA-M
Out Of stock
Descriere
Garnitura pentru galeria de evacuare pentru excavator Komatsu PC95R-2 este destinata folosirii in cadrul motoarelor in 4 pistoane.
Garnitura metalica, noua, originala, se afla in oferta noastra la un pret de exceptie.
Piesa se monteaza intre chiuloasa si galeria de evacuare.

Garnitura de origine controlata asigura o etansare de calitate, care va rezista o perioada de timp considerabil mai lunga, comparativ cu o piesa aftermarket.
Livram produsul in baza unei comenzi. Puteti plasa o comanda cu usurinta, daca ne sunati la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Daca aveti nevoie de asistenta tehnica la schimbarea piesei sau daca aveti de facut si alte reparatii, nu ezitati sa cereti ajutorul uneia dintre echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei, specializati in reparatii motoare utilaje, pot interveni asupra excavatorului la punctul sau de lucru. Lucrarea se va realiza intr-un interval de timp optim de la solicitare, astfel ca dumneavoastra sa va puteti relua activitatea cat mai curand. Pentru detalii despre acest serviciu, nu ezitati sa va adresati departamentului nostru tehnic!

Garnitura pentru galeria de evacuare ajunge in cel mai scurt timp, in toate zonele tarii, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si aveti optiunea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica piesa direct de la sediul firmei, va asteptam.

Codul produsului este: 3RJUZKWA-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura