Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura galerie evacuare buldoexcavator Komatsu WB140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB140-2N WB140PS-2N
Cod produs
V8MAHEWU-M
Out Of stock
Descriere
Garnitura pentru galeria de evacuare pentru buldoexcavator Komatsu WB140 este un produs original Yanmar, destinat folosirii in cazul motoarelor in 4 pistoane.
Se poate monta si pe Komatsu WB140-2N si Komatsu WB140PS-2N

Garnitura metalica se monteaza intre chiuloasa si galeria de evacuare.
Produsul este rezistent si asigura o etansare de calitate. Durata de viata a garniturii Komatsu este comparativ mai mare decat a unei garnituri echivalente.

Daca ai nevoie de asistenta tehnica la schimbarea piesei sau daca buldoexcavatorul necesita reparatii extinse, iti punem la dispozitie una dintre echipele noastre de service mobil. Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua lucrarea la punctul de lucru al utilajului, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic pentru mai multe informatii!

Garnitura pentru galeria de evacuare buldoexcavator Komatsu WB140 va ajunge in toate zonele Romaniei, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita.
Te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti, pentru a ridica personal produsul.

Codul produsului este: V8MAHEWU-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura