Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura galerie evacuare buldoexcavator Komatsu WB97R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-2
Cod produs
GQWO3C79-M
Out Of stock
Descriere
Garnitura pentru galeria de evacuare pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-2 se foloseste in cadrul motoarelor in 4 pistoane.
In oferta noastra gasiti produsul original la un pret de exceptie.

Garnitura pentru galeria de evacuare se livreaza in baza unei comenzi. Pentru a plasa o comanda este suficient sa ne sunati la numerele de telefon afisate sau sa completati formularul de pe site.

Garnitura metalica se monteaza intre chiuloasa si galeria de evacuare.

Piesa de origine controlata asigura o etansare care va rezista o perioada de timp considerabil mai lunga, comparativ cu o piesa aftermarket.

Pentru a beneficia de o reparatie durabila, nu doar calitatea componentelor alese este importanta, ci si manopera. In acest sens, va punem la dispozitie echipele de service mobil ale firmei, care pot monta piesele de care aveti nevoie in localitatea in care se afla buldoexcavatorul. In urma unei diagnoze, mecanicii colaboratori ai firmei pot remedia toate problemele tehnice cu care va confruntati, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Folosind serviciul nostru de asistenta tehnica mobila, veti economisi timp si bani, iar utilajul va functiona la capacitate maxima. Pentru detalii, contactati personalul calificat al firmei!

Garnitura ajunge in cel mai scurt timp, oriunde pe teritoriul Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs si aveti posibilitatea de a deschide coletul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, va asteptam.

Codul produsului este: GQWO3C79-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura