Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei transmisie buldoexcavator Komatsu WB97S-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97S-5
Cod produs
U0QSJVG8-MI
Out Of stock
Descriere
Ti-ai putea imagina un utilaj perfect, care sa mearga asa la nesfarsit?  Poti prelungi viata utilajului tau pana aproape de perfectiune cu aceasta pompa ulei transmisie Komatsu WB97S-5 originala Carraro, pe care o gasesti la noi la un pret incredibil de bun. Cu o gresare corecta, vei preveni incalzirea si uzarea prematura  a pieselor. Pompa  proiectata in celebrele ateliere din Italia este deosebit de eficienta, are o rezistenta deosebita in conditii de lucru solicitante si la temperaturi extreme.

Cere o oferta, suna-l pe consultantul nostru! Vei avea experienta unei depanari rapide si sigure pentru ca avem un depozit cu zeci de mii de piese pe stoc, si o echipa tanara, energica si informata! De la alegerea piesei compatibile pana cand utilajul tau va fi din nou in stare de functionare perfecta, vei simti, la fiecare etapa, sustinerea noastra, trebuie doar sa ne suni!

Pompa ulei transmisie Komatsu WB97S-5 - piese originale, calitate si siguranta!
Pompa de ulei are rolul de a furniza un flux constant de ulei, prevenind astfel calarea motorului. Piesele in miscare au nevoie de lubrifiere constanta pentru a reduce frecarea si  incalzirea lor. In general, daca uleiul este schimbat corect si la timp, pompa de ulei nu are de suferit si functioneaza mult si bine. Dar daca observi ca presiunea uleiului scade, temperatura creste la nivelul motorului sau apar zgomote anormale, atunci o pompa de ulei originala Carraro este partenerul ideal al utilajului tau!

Suntem aici oricand ai nevoie! Intreaba-ne, consultanta e gratis!
Informatia tehnica corecta si aplicata la modelul tau de utilaj nu se gaseste pe toate drumurile, dar o gasesti la noi in cea mai documentata, clara si concisa forma! Suna-l pe consultantul nostru si el te poate ghida in toate etapele depanarii, de la alegerea piesei compatibile cu utilajul tau, la detalii despre comanda, livrare, sau interventie de urgenta cu atelier mobil prin partenerii nostri din toata tara. Nimic nu te poate ajuta mai mult in cresterea eficientei tale decat acest suport tehnic aplicat.

Garantie
Garantia pentru pompa de ulei transmisie pentru buldoexcavator Komatsu WB97S-5 este de 6 luni, in eventualitatea ca ar putea avea defecte de fabricatie. Vei gasi certificatul si factura in coletul pe care ti-l vom trimite prin curier rapid.

Livrare
Livram aceasta pompa ulei transmisie Komatsu WB97S-5 in 24 de ore, prin curier rapid, indiferent unde te gasesti prin tara. Sau poti veni acum la sediul nostru, te asteptam cu drag.

Montaj
Nu risca investitia intr-o piesa originala de buna calitate printr-un montaj improvizat!Nu poti inlocui cu nimic experienta unui profesionist in verificarea pieselor adiacente si inlocuirea in deplina cunostinta de cauza a pieselor uzate! Sansa unei piese de calitate si implicit a intregului utilaj de a-si atinge potentialul e conditionata de aceasta etapa. Daca nu stii pe cineva de incredere, suna-ne pentru datele de contact ale unui mecanic cu experienta, partenerul nostru din zona ta!

Specificatii tehnice

6 gauri cu diametru de 8mm, la distanta de cca 170mm
diametru max = 190mm
22 caneluri
cu oring si simering
Trimite mesaj
Din Gura in Gura