Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru punte Carraro 122634

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 122634
Cod produs
MXF9PSOL-A-RE
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este rezultatul pregatirii, al eforturilor si al invataturilor, un adevarat univers tehnic ce pune la dispozitia clientilor o colectie impresionanta de produse de ultima generatie. Scopul nostru este cat se poate de evident, acela de a sustine activitatea de productie a muncitorilor, intr-o industria atat de solicitanta.
Acest cap planetara punte Carraro 122634 este o piesa de transmisie excelenta, propusa de catre o multime de utilizatori, ca fiind extrem de rezistenta!

Avem piese de ultima generatie, o investitie pe termen lung! Cere acum o oferta sa te convingi!
Piesele noastre sunt preluate din cele mai moderne fabrici din lume, unde activitatea este extrem de dinamica si se desfasoara sub atenta observatie a celor mai buni ingineri.
Acest cap de planetara pentru punte Carraro 122634 asigura transmisia cuplului de la crucea de planetara la pinioanele din transmisia finala. Este prelucrat dintr-un metal cu tratament termic ce-i asigura rezistenta sporita, in special la urechile de prindere ale crucilor de planetara, cat si la dantura.

Invata sa-ti stapanesti utilajul cu ajutorul agentilor nostri!
Daca inca nu ti-ai dat seama cat de aproape esti de a-ti vedea utilajul lucrand la capacitatea lui maxima si fara atatea episoade de intrerupere, apeleaza-ne! Toti clientii nostri beneficiaza de serviciul gratuit de consultanta si pot sa asimileze o multime de pasi de urmat pentru o mai buna conduita la munca. Suntem aici pentru tine inca din momentul in care trebuie sa faci o selectie corecta. Ceea ce urmeaza, sunt recomandarile noastre pentru montaj si intretinere personalizata... Insa atunci cand ai nevoie de reparatii tehnice de urgenta ne deplasam efectiv la fata locului pentru a te scoate din situatia neplacuta!
Nu ezita sa ne soliciti si vei vedea ca raspundem cu promptitudine tuturor intrebarilor tale!
Acest cap planetara punte Carraro 122634 este o piesa de incredere, pe care o poti comanda fara probleme, caci detine o garantie extinsa pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un cap planetara punte Carraro 122634 plaseaza comanda ta catre agentii nostri, telefonic sau direct pe site! Vei primi produsul in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare! Sau, daca iti este mai comod asa, poti ridica personal coletul tau, direct din sediul nostru!

Orienteaza-te catre un personal calificat si ai grija ca piesa ta de schimb sa fie corect asamblata! Un montaj ce respecta toate indicatiile producatorului, facut cu stiinta si precizie, poate sa asigure o durata de exploatare fara probleme!
Atentie la elementele conexe!
Cu aceasta ocazie ar trebui sa inlocuiesti bucsa si simeringul de fuzeta! De asemenea, siguranta si saibele danturate ce se monteaza la capatul danturat al planetarei, trebuie verificate si ele, caci daca prezinta urme de uzura, nu pot fi lasate asa in ansamblu!

Specificatii tehnice:

- Lungime: 215mm
- Numar dinti: 22
- Diametru dantura: 29.5mm
- Diametru ax: 35mm
- Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura