Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 122634

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 122634
Out Of stock
Descriere
Un pivot punte Carraro 122634 face parte din acea categorie de piese de transmisie care se afla in depozitul nostru si se bucura de o cerere excelenta in randul agricultorilor si constructorilor.
O piesa extrem de rezistenta, produsa dintr-un metal de inalta calitate, testat si tratat termic, un astfel de pivot pentru punte Carraro 122634 s-a dovedit uzual in echilibrarea perfecta a utilajului si sustinerea lui in siguranta.

Depozitul nostru este permanent administrat si intretinut cu piese recomandate si testate. Dupa atatia ani de experienta, putem spune ca aducem sustinere muncitorilor din industrie, ce au nevoie de asistenta tehnica la tot pasul. Clientii nostri se pot baza pe echipa noastra instruita sa le furnizeze exact produsele specifice utilajului din dotare.

Serviciul nostru gratuit de consultanta te poate viza si pe tine, daca esti clientul nostru. Este un serviciu exclusiv adresat celor ce vor sa afle informatii pretioase despre modelele lor si care sunt pasii de urmat pentru o intretinere mai buna a elementelor de schimb si a utilajului ca atare.

Acest pivot punte Carraro 122634 are o garantie de 6 luni, pentru defectele din fabrica. Il poti comanda cu incredere si poti fi sigur ca agentii nostri te pot ajuta in orice situatie neprevazuta.
Nu uita ca, pentru o viata cat mai lunga a piesei de schimb, poti investi mai mult in intretinerea utilajului.

Pentru a comanda un pivot punte Carraro 122634, tot ce trebuie sa faci este sa ne suni sau sa plasezi comanda ta direct in site-ul nostru. Noi vom trimite produsele tale, in aproximativ 24 de ore, in orice zona a tarii, iar tu vei plati la livrare.
Daca iti doresti asta, iti poti ridica si personal comenzile, direct de la sediul nostru. Poti, cu aceasta ocazie, sa cunosti o parte dintre angajatii nostri si sa vorbesti cu ei despre problemele intampinate cu utilajului tau.

Montajul unei piese de schimb ar putea fi un succes daca vei respecta recomandarea noastra ferma de a duce utilajul intr-un atelier de specialitate. Nu uita ca fiecare piesa are particularitatile ei, iar fiecare producator poate face propriile recomandari de montaj.
Numai un profesionist cu experienta poate tine cont de toate aspectele necesare. O piesa de calitate trebuie sa fie dublata de un montaj perfect, altfel va ajunge la uzura ei prematura, iar tu vei fi nevoit sa o schimbi din nou, intr-un timp mult prea scurt.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: J2RGZQ59-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura