Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru punte Carraro 122634

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 122634
Cod produs
4N6QTPB1-A-MI
Out Of stock
Descriere
Ce-ai spune de o noua dimenisune pe care o poti aduce performantei? Avem recomandari excelente pentru tine! Acest simering butuc punte Carraro 122634 este un element cheie pentru grupul reductor, la sanatatea caruia contribuie permanent, sigilandu-l! Este o piesa de dimensiune mica, dar care prin simplitatea ei fereste sistemul de impuritati si umezeala, ajutand la o viata mai indelungata a acestuia! Este prelucrat cu responsabilitate si stiinta, de catre cei mai buni ingineri din lume! Face parte din colectia noastra de produse in care merita sa-ti pui toata increderea, fara sa te temi pentru investitiile tale!
Depozitul nostru este o colectie interminabila de piese de schimb cu aplicatii sofisticate, care au trecut prin filtre drastice de selectie! Ele sunt elementele care au castigat increderea clientilor nostri, facandu-i sa revina pentru produsele si serviciile noastre unice. Angajatii nostri sunt pregatiti sa inteleaga cum anume ar trebui sa actioneze pentru rezolvarea dificultatilor care te provoaca, asa ca nu ezita sa comunici cu ei! Apeleaza-i cu toata indrazneala si propune o discutie despre intretinerea sanatoasa a utilajului tau!

Simering butuc punte Carraro 122634 - o investitie pe termen lung!
Acest simering este o piesa originala, prelucrata impecabil! Etanseaza grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta, sigileaza perfect, pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala! Acest simering protejeaza angrenajul de uzura prematura si asigura acestuia o functionare optima! Piesa este conceputa din NBR - Cauciuc Nitril Butadin, are o carcasa metalica exterioara si rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.
Iesim impreuna din orice impas!
Daca vrei sa beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ne suni! Apelul tau este primul pas catre o investitie pe termen lung! Atunci cand ne auzim, putem sa identificam mai clar care sunt nevoile tale reale si sa cautam idei favorabile pentru remedierea defectiunilor! O singura idee pusa bine in practica iti poate schimba toata rutina zilnica si iti poate creste productivitatea! Consultanta alaturi de noi este gratuita si iti poate schimba complet viziunea asupra zilelor tale de munca!
Simering butuc pentru punte Carraro 122634 vine la pachet cu un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni de la achizitie. Daca apar situatii neplacute, fii fara grija, caci suntem aici pentru tine, gata sa gasim cea mai favorabila solutie!
Felul in care ne grabim demonstreaza convingerea noastra ca timpul tau este extrem de pretios. In general, in activitatea de productie, nu ne permitem sa pierdem pretioasele ore in care am fi putut sa facem o expediere rapida! Primesti acest simering butuc punte Carraro 122634 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din depozitul nostru, daca iti face placere.
Pentru o precizie maxima si o etansare fara evenimente neplacute, monteaza piesa in mediul potrivit al unui atelier de specialitate. Nu stii incotro sa o apuci? Ar fi momentul potrivit sa te consulti cu angajatii nostri! Ei pot avea avea recomandari chiar in zona ta, asa ca veti gasi impreuna cea mai buna varianta! O piesa de schimb ce a primit un montaj corect va putea sa functioneze la capacitatea ei maxima o perioada mult mai indelungata. Sau, dimpotriva, daca a fost montata gresit, se va distruge in cel mai scurt timp.

Specificatii tehnice

Dimensiuni:

• 180 mm diametru exterior
• 150 mm diametru interior
• 5, respectiv 16 mm inaltime

Material: NBR (cauciuc nitril butadin)

Codul produsului: 4N6QTPB1-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura