Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Homocinetica pentru punte Carraro 122634

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 122634
Cod produs
YP8DB1QJ-A
Out Of stock
Descriere
Aceasta homocinetica punte Carraro 122634 este o super interventie pentru sistemul de transmisie al utilajului tau! O piesa de top, in care poti avea deplina incredere si care primeste timbrul calitatii, avand in vedere ca provine din atelierele Original Carraro!
Produsul nostru indeplineste un rol esential in functionarea articulatiei pe toata lungimea planetarei! Este disponibil permanent in depozitul nostrum, unde completeaza o colectie sofisticata de piese, cu sute de aplicatii! Se livreaza rapid, chiar daca esti la sute de kilometri departare!

Te ajutam sa iti conduci utilajul, ca sa nu ajungi sa te conduca el pe tine! Dispunem de toate resurse pentru ca tu sa iti poti imbunatati conduita de munca si sa poti asimila o serie de pasi pe care trebuie sa ii faci in procesul de mentenanta!
Alaturi de noi, utilajele primesc un tratament personalizat si isi pot spori forta de munca pe o perioada indelungata! Apeleaza-ne si hai sa stabilim impreuna un plan de atac pentru ca activitatea pe care o intrerpinzi sa ramana permanent in ascensiune.

Apeleaza-ne fara nicio retinere, suntem aici pentru tine!
Homocinetica pentru punte Carraro 122634 este un produs original, fabricat cu responsabilitate de catre cei mai buni ingineri din lume! Piesa de schimb este prelucrata in detaliu si conceputa sa reziste mult timp! Aceasta articulatie planetara are un design unic, este compacta, usoara, versatila si capabila de performanta!
Rolul sau este sa faca legatura intre cele doua cruci de planetara, in procesul de transfer al puterii catre roata! Contribuie la functionarea echilibrata de-a lungul articulatiei si la o deplasare excelenta, fara vibratii si zgomote!

Iesim impreuna din orice impas!
Daca vrei sa beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ne suni! Apelul tau este primul pas catre o investitie pe termen lung! Atunci cand ne auzim, putem sa identificam mai clar care sunt nevoile tale reale si sa cautam idei favorabile pentru remedierea defectiunilor!
O singura idee pusa bine in practica iti poate schimba toata rutina zilnica si iti poate creste productivitatea! Consultanta alaturi de noi este gratuita si iti poate schimba complet viziunea asupra zilelor tale de munca!

Sa cumperi piese de schimb din depozitul nostru inseamna sa faci cea mai buna investitie pentru afacerea ta! Pentru fiecare dintre produsele noastre, beneficiezi de certificate de garantie. In acest caz, o homocinetica punte Carraro 122634 se livreaza alaturi de un certificat pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Suntem motivati sa ne grabim! Cu felul in care ne miscam noi, utilajul tau se va pune pe roate in cel mai scurt timp si va fi gata de o noua zi de munca intensa! Primesti aceasta homocinetica punte Carraro 122634 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal din sediul nostru! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa completezi cererea de pe site!

Homocinetica se monteaza relativ simplu. Are nevoie, insa de atentia unui profesionist cu experienta. Un montaj improvizat, sau pe care l-ai incredintat unui amator este un fel de inceput al sfarsitului. O piesa de schimb careia nu i se ofera un mediu de functionare corespunzator se uzeaza mult mai rapid. Odata cu homocinetica, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si crucile de planetara.

Specificatii tehnice:

Distanta dintre gaurile a doua cruci de planetara diferite: 64mm
Diametru gaura prindere cruce planetara: 27mm

Codul produsului: YP8DB1QJ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura