Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru punte Carraro 405854

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 405854
Cod produs
W153I2V7-A-MI
Out Of stock
Descriere
Acest simering butuc punte Carraro 405854 este una dintre cele mai placute surprize pe care le-a facut producatorul Carraro pe piata pieselor de schimb!
In general, atelierele sale de creatie tehnica propun o colectie de piese inconfundabile, de a caror calitate, durabilitate si fiabilitate nu putem avea indoieli. In acest caz, vorbim despre o piesa de schimb super bine cotata in categoria produselor de transmisie, al carei rol este esential in sanatatea pe termen lung a grupului reductor.
Simeringul este permanent disponibil pe rafturile noastre si poate fi livrat cu usurinta in orice zona din tara!

Depozitul nostru este un loc perfect pentru iubitorii de utilaje! Gradul de seriozitate cu care va fi tratata situatia in care te afli este direct proportional cu nevoile tale! Ne dorim sa actionam in    cel mai scurt timp, iar tu sa economisesti atat energie si timp, cat si bani, facand investitii inteligente. Experienta alaturi de noi este o experienta completa, care iti aduce relaxare, prin faptul ca de-acum te vei simti permanent asistat tehnic de catre o echipa de profesionisti!

Apeleaza-ne fara nicio retinere, suntem aici pentru tine!
Acest simering butuc pentru punte Carraro 405854 este original, prelucrat in cele mai fine detalii si, evident, extrem de uzual. Etanseaza grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta, sigileaza perfect, pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala! Acest simering protejeaza angrenajul de uzura prematura si asigura acestuia o functionare optima! Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, are o carcasa metalica exterioara si rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Rezolvam totul impreuna! La noi beneficiezi de consultanta gratis!
Depozitul nostru nu este chiar un magician al utilajelor, dar serviciile noastre ar putea deveni magice pentru tine si utilajul pe care il conduci. Cand vrei sa sporesti performantele utilajului tau, fa un „hocus pocus” si apeleaza-ne! Angajatii nostri cunosc arta de a transforma nevoile tale in solutii favorabile, prin serviciul nostru gratuit de consultanta!
• 100% precizie la identificare!
• Recomandari sigure, contacte pentru montaj!
• Intretinere personalizata!
• Asistenta de urgenta la fata locului, oriunde in tara!

Stocul nostru permanent este format din produse care nu te pot dezamagi! Chiar in acest caz, un simering butuc punte Carraro 405854 se livreaza alaturi de un certificat de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Toate solicitarile clientilor nostri sunt tratate cu maximum de interes! Suntem preocupati sa expediem produsele noastre cat mai rapid, asa cum si tu esti preocupat sa-ti remediezi defectiunile! Primesti acest simering butuc punte Carraro 405854 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru daca vrei sa ne vizitezi! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi telefonic, sau sa completezi o cerere pe site!

O piesa de schimb careia nu i se ofera un mediu de functionare corespunzator se uzeaza mult mai repede. In cazul acestui simering, montajul se realizeaza simplu, folosind unealta recomandata de producatorul puntii, sau prin presare uniforma pe toata suprafata simeringului.
Se recomanda gresarea atat la interior cat si la exterior, inainte de realizarea montajului. Sa nu uitam, de asemenea, ca este indicat sa montam un simering de butuc nou, atunci cand grupul reductor este desfacut pentru inlocuirea unei piese de schimb. Pentru un montaj complet, inlocuieste si rulmentii de butuc, daca acestia prezinta joc!

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5, respectiv 16 mm inaltime

Codul produsului: W153I2V7-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura